Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεδρίαση…εξπρές στον Παναθηναϊκό – Αλαφούζος: Κανένα θέμα μη αδειοδότησης!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Λιγότερο από ένα τέταρτο κράτησε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη, όπου αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ στη Γενική Συνέλευση.

Το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ΑΜΚ, ύψους 15 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι που εγκρίθηκε από το σώμα.

Η Γενική Συνέλευση, όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, θα γίνει τον Απρίλιο και θα υπάρξει επίσης ΓΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για να καθοριστεί ο τρόπος που θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ. Επίσης, ο κ. Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

“Πάμε σε Γενική Συνέλευση και ΑΜΚ τον Απρίλιο. Θα γίνει και μια Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και προχωράμε κανονικά”, ανέφερε μετά το τέλος του ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ για το αν αισιοδοξεί για την ανεύρεση χρημάτων, ανέφερε: “Αυτό είναι επιβεβλημένο να γίνει, νομίζω ότι η αισιοδοξία είναι κάτι το σχετικό”.

Για τις προσπάθειες για την αδειοδότηση, είπε: “Εγώ δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να μην αδειοδοτηθεί ο Παναθηναϊκός”.

Όσο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είπε: “Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, ας έχει προβλήματα. Εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό”.

Διαβάστε ακόμα…

Δύσκολο να προλάβει την ΑΕΚ ο Σο

Παναθηναϊκός: Πιο κοντά η επιστροφή στην Λεωφόρο

Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε