Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνελήφθη στο Περού ο Φαρφάν!

Ο μέσος της Σάλκε συνελήφθη με το που πάτησε το πόδι του στην πατρίδα του καθώς εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση της πρώην γυναίκας του.

Ο Τζέφερσον Φαρφάν πήγε για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα του Περού στα δύο φιλικά με Κόστα Ρίκα και Παναμά και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα!
 
Με το που πάτησε το πόδι του στη Λίμα μετά από ένα ταξίδι που κράτησε κάτι λιγότερο από 13 ώρες, συνελήφθη στο αεροδρόμιο και ανακρίθηκε επί μιάμιση ώρα από τις Περουβιανές αρχές!

Και αυτό διότι η πρώην του γυναίκα, με την οποία ο 26χρονος άσος απέκτησε και ένα γιο, κατέθεσε μήνυση στις Περουβιανές αρχές διεκδικώντας το 30% του ετήσιου μισθού του παίκτη της Σάλκε, ο οποίος ανέρχεται σε 2 εκατ. ευρώ περίπου, σε μία υπόθεση που εκκρεμούσε στη δικαιοσύνη της χώρας. Η ιστορία κρατάει αρκετά πίσω, καθώς το περασμένο καλοκαίρι ο Φαρφάν είχε αποχωρήσει από την προετοιμασία της γερμανικής ομάδας προκειμένου να συναντηθεί με τη Μελίσα Κλουγκ και να λύσουν το θέμα μία και καλή και της πρότεινε μηνιαία διατροφή της τάξεως των 1.300 ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε