Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του Ρούνεϊ για παράνομο στοιχηματισμό!

Όπως μεταδίδουν βρετανικά δημοσιεύματα, ο πατέρας και ο θείος του γνωστού ποδοσφαιριστή συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής του σε κύκλωμα παράνομου στοιχήματος! Οι δύο άντρες πλήρωσαν την εγγύηση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Μεγάλη έκταση φαίνεται πως παίρνει στην Μεγάλη Βρετανία το σκάνδαλο με τον στοιχηματισμό στην “ύποπτη” αναμέτρηση Μάδεργουελ-Χαρτς τον Δεκέμβριο του 2010.
 
Μετά τις αρχικές έρευνες, βρέθηκε λογαριασμός που είχε στοιχηματίσει 500 λίρες στην κόκκινη κάρτα του Τζένινγκς ο οποίος όπως αποκαλύφτηκε νωρίτερα είχε “στήσει” την αποβολή του. Να θυμίσουμε πως το πρωί της Πέμπτης, ο Τζένινγκς συνελήφθη.
 
Απ’ ότι φαίνεται όμως, δεν ήταν λίγα τα στοιχήματα που έγιναν στο συγκεκριμένο αγώνα και τα οποία αφορούσαν την κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Μάδεργουελ. Ήδη έχουν συλληφθεί κοντά στα δέκα άτομα με τις προσαγωγές να συνεχίζονται.
 
Ανάμεσα στους πρώτους συλληφθέντες βρίσκονται και ο πατέρας του Γουέιν Ρούνεϊ, Γουέιν Σένιορ, και ο θείος του Ρίτσι, κάτι το οποίο τραβάει περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας!

Οι συγγενείς του Γουέιν Ρούνεϊ πλήρωσαν την εγγύηση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε