Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνεχίζει να σκέφτεται… Ελληνικά – “Περιμένει” και από Ισπανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Δημήτρης Σιαλμάς γίνεται το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ μετά τον Γιάννη Κοντοέ και τον Μαυρουδή Μπουγαΐδης. Επιθυμία να… τελειώσουν και οι υποθέσεις των Δέλλα – Λυμπερόπουλου και Μανωλά. Λύσεις και από την Ισπανική αγορά ψάχνει ο Χιμένεθ.
 
Συνεχίζει να σκέφτεται… Ελληνικά η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά και τις αποκτήσεις των Γιάννη Κοντοέ και Μαυρουδή Μπουγαΐδη, αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας συμβόλαιο με την Ένωση.
 
Ο 25χρονος επιθετικός συμφώνησε με την πρόταση που του έγινε από τον “δικέφαλο” και μέσα στις επόμενες ημέρες, σε ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, περνώντας παράλληλα από ιατρικές εξετάσεις.
 
Οι “κιτρινόμαυροι” πλέον στρέφονται στις ανανεώσεις, με τους Μανωλά, Λυμπερόπουλο και Δέλλα να παίρνουν σειρά. Η παραμονή και των δύο τελευταίων θεωρείται… άκρως σημαντική και από τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως Δέλλας και «Λύμπε» δεν σκοπεύουν να απαντήσουν νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα.
 
Την ίδια ώρα, ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες της ομάδας της Σεβίλλης, για να μπορέσει να πάρει κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Διακαής πόθος του ήταν ο επιθετικός, Ρόντρι, ωστόσο επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε