Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνεχίζει στην κορυφή η Νις και χωρίς Μπαλοτέλι [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Ligue 1 παρέμεινε η Νις μετά και την 7η αγωνιστική, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νανσί (1-0), δίχως να έχει στη σύνθεση της τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Μπορεί και χωρίς τον Μπαλοτέλι η Νις. Ο Ιταλός επιθετικός ήταν εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τη Νανσί, όμως ο αντικαταστάτης του, Αλασάν Πλεά, έκανε τη δουλειά και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Κυανής Ακτής παραμένει αήττητη, έφτασε τους 17 βαθμούς και προπορεύεται στην κατάταξη, ένα βαθμό μπροστά από τη Μονακό. Ο Τάσος Δώνης μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις στη θέση του σκόρερ Πλεά.

Σε άλλο ματς, η… αποδεκατισμένη (λόγω τραυματισμών) Σεντ Ετιέν επικράτησε 3-1 της Λιλ στο “Ζοφρουά Γκισάρ”, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, και πλησίασε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο (είχαν και δοκάρι), αλλά «πλήρωσαν» την αποβολή του Μπεριά στο 43΄ και ηττήθηκαν, μένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε