Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συνήθισαν στην… ισοπαλία – “Κόλλησαν” στο μηδέν Λεβαδειακός και Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και οι φιλοξενούμενοι τις ευκαιρίες, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς. Ο Ναπολεόνι παραλίγο να “σκοτώσει” τους Βοιωτούς στις καθυστερήσεις – Πέμπτη σερί ισοπαλία για τις δύο ομάδες

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Λεβαδειακός και Ατρόμητος “κόλλησαν” στο 0-0, στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Βοιωτών κι έτσι πήραν για πέμπτο σερί ματς τον βαθμό. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο πορτιέρε των Βοιωτών, Κυριακύδης, που τους έσωσε σε πολλές φάσεις, κυρίως στο τετ-α-τετ με τον ναπολεόνι, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχόμενη βροχόπτωση, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα στο πρώτο μέρος, ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά, αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Ράντμαν. Ο Ατρόμητος είχε δυσκολία μέχρι το 15λεπτο να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά στην συνέχεια ισορρόπησε κάπως την αναμέτρηση και κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του ευκαιρία στο 19′ με το μονοκόμματο σουτ του Μάτζιου.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες συνέχισαν σε πολύ καλό ρυθμό. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεσε για το γκολ, αλλά τα σουτ που επιχείρησε -με καλύτερο αυτό του Ακόστα (36΄)- δεν νίκησαν τον Ράντμαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να “χτυπήσουν” σε μία πολύ καλή αντεπίθεση με τον Επστάιν στο 41′, αλλά ο Κυριακίδης ήταν σε ετοιμότητα.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Ατρόμητο να είναι πιο απειλητικός. Παρά τις κινήσεις των δυο προπονητών, ευκαιρίες δεν έγιναν και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά, αν και στις καθυστερήσεις ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κυριακίδη.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Καγεχόν (70’ Ροτζέριο), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γεωργίου, Κόρμπος (88’ Μαχαίρας), Πόι, Μεντί, Ακόστα (77’ Ρομέου) 

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Κουτσόπουλος, Μπουμάλ, Νικολακάκης 

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (84’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (70’ Ουντότζι), Καραγκούνης (71’ Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Μάντζιος 

Στον πάγκο: Ρέινα, Νάστος, Καραμάνος, Σουμπίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε