Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Συνώνυμο της πολιτικής αβεβαιότητας η ΑΕΚ – Τι είπαν Νικολαΐδης-Δημητρέλος

Συνώνυμο της πολιτικής αβεβαιότητας η ΑΕΚ – Τι είπαν Νικολαΐδης-Δημητρέλος

Η διαπίστωση που βγήκε από την συνάντηση των Νικολαΐδη και Δημητρέλο είναι ότι η… ρευστότητα της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα αποτελεί το μεγάλο “αγκάθι” για την εύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα της Ένωσης. Διαβάστε τι ειπώθηκε στο ραντεβού τους. Νέα συνάντηση μεταξύ των δυο αντρών την ερχόμενη εβδομάδα.

Κωστένογλου: Να τα δώσουμε όλα για την πρωτιά

Πάνοπλη η ΑΕΚ κόντρα σε Παναθηναϊκό

Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκαν για περίπου μνία ώρα το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της εταιρείας του Ντέμη “Group Eleven” στο Μαρούσι.

Ο Νικολαΐδης επιβεβαίωσε ότι η πολιτική αστάθεια και η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, δυσκολεύουν τις προσπάθειες που κάνει για αναζήτηση χρηματοδοτών και χορηγών. Μάλιστα, τα προβλήματα επεκτείνονται και στις επαφές που πρέπει να γίνουν με την Εφορία, ώστε να συμφωνηθούν βιώσιμοι διακανονισμοί.

Ο Δημητρέλος απ’ την μεριά του, του θύμισε πως εξίσου σημαντικά προβλήματα για την ομάδα αποτελούν η αδειοδότηση της, αλλά και η πληρωμή των υπαλλήλων της.

Οι δυο άντρες συμφώνησαν ότι χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, αφού οποιαδήποτε καθυστέρηση από εδώ και πέρα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη πρωί), αφού στις 23 Μαΐου  είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε