Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Συστάσεις Γόντικα σε Σισέ-Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε διαδοχικές συναντήσεις την Τρίτη με τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ζεσουάλδο Φερέιρα με στόχο την ανασύνταξη της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Γ. Βαρδινογιάννης: “Δ.Σ. το συντομότερο”.

Επιστολή Βαρδινογιάννη σε Γόντικα: Το συντομότερο να γίνει το Δ.Σ.

Η εικόνα των “πρασίνων” στα τελευταία παιχνίδια έχει προβληματίσει την διοίκηση της ομάδας που μπορεί να απέδωσε εν μέρει την ισοπαλία με τον Ατρόμητο σε όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως δε συνέβη το ίδιο και μετά την ήττα στην Λάρισα.
 
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τα πλέι-οφ και θέλει όσο τίποτα την δεύτερη θέση για να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας στόχος που αν επιτευχθεί θα αλλάξει ολόκληρο τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
 
Για αυτόν τον λόγο ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας είχε συναντήσεις στην διάρκεια της ημέρας με τον αρχηγό του Τριφυλλιού Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και με τον τεχνικό των πράσινων Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλοντας να συζητήσει και με τους δύο για το τι φταίει και φυσικά να τους δώσει ένα μήνυμα για να περάσουν σε όλους τους παίκτες των πράσινων.
 
Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γόντικας είπε: «Δεν γίνεται να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε. Όχι μόνο στα ματς των πλέι οφ, αλλά στα υπόλοιπα της κανονικής διάρκειας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Από την πλευρά τους τόσο ο Γάλλος φορ όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκαν στην ψυχολογία της ομάδας που άλλαξε μετά το ματς στο «Καραϊσκάκης» αλλά υποσχέθηκαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να κάνουν πράξη αυτά που ζήτησε ο Γόντικας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε