Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Συστάσεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ – “Να μην τους κάνουμε τη χάρη”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο υπεύθυνος ασφαλείας του “δικέφαλου του Βορρά”, κ. Τονουσίδης, τόνισε πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η έδρα της Τούμπας.
Με δηλώσεις του στη Web TV των Θεσσαλονικέων, ο κ Σάκης Τονουσίδης ζήτησε από τον κόσμο να αφήσει… πίσω του τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, εξηγώντας πως “… με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, όλοι μας είμαστε αγανακτισμένοι αλλά δεν πρέπει να τη βγάζουμε μέσα στο γήπεδο γιατί τιμωρείται η ομάδα που αγαπάμε. Δεν πρέπει τους κάνουμε τη χάρη”.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
 
“Από την αρχή της σεζόν γίνεται μεγάλη προσπάθεια, από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι στιγμής τα πήγαμε πολύ καλά αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως τα πρόστιμα είναι αυστηρά και πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα ακόμη και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
 
Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς, πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να πω πως πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης πίσω μας. Και αυτό το λέω γιατί ακολουθούν δύο αγώνες εδώ με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να στερήσουμε από τον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ομάδα.
 
Άρα την Κυριακή πρέπει να είμαστε σοβαροί και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, αφού και από τις συμπεριφορές που θα υπάρξουν εκεί κινδυνεύουμε. Δεν πρέπει να ανάψουμε πυρσούς, δεν πρέπει να γίνει χρήση λέιζερ, δεν πρέπει να υπάρξουν υβριστικά συνθήματα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα μαζί και οι φίλαθλοί μας, ώστε να μη τιμωρηθεί η ομάδα και βρούμε μπροστά μας ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Ό,τι γίνεται γράφεται και ό,τι γράφεται τιμωρείται. Να έχουμε πάθος και παλμό στην εξέδρα, αλλά όχι ό,τι μπορεί να μας τιμωρήσει. Θα παρακαλούσα να δείξουμε την προσοχή μας σε αυτό το θέμα γιατί θα τιμωρηθούμε.
 
Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα σε αυτούς που επιθυμούν να παίξει η ομάδα μας σε άδειο γήπεδο. Να μην τους κάνουμε τη χάρη.
 
Στην Ευρώπη η συμπεριφορά του κόσμου μας είναι διαφορετική, δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αλλά στην Ελλάδα τα όσα συμβαίνουν στη κοινωνία μας δεν πρέπει να τα μεταφέρουμε εντός του γηπέδου γιατί δεν τιμωρείται άλλος πλην της ομάδας. Όλοι μας έχουμε μία αγανάκτηση αλλά δεν πρέπει να τη βγάζουμε μέσα στο γήπεδο γιατί τιμωρείται η ομάδα που αγαπάμε”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε