Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συζητήσεις Κόκκαλη-Μαρινάκη;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε νέο κύκλο συζητήσεων για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρονται να βρίσκονται ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων” και ο εφοπλιστής. Ποιο το “εμπόδιο” και ποια τα ποσά που ακούγονται.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα “ΦΩΣ”, ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσεγγίζουν και πάλι το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, με το ποσό να κυμαίνεται από 90-120 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν αυτό αφορά σε όλο το “πακέτο”, δηλαδή μετοχές της ΠΑΕ συν αυτές της “Καραϊσκάκης ΑΕ”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το “αγκάθι” είναι ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης αρχικά δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει το 50% της “Καραϊσκάκης ΑΕ”(το άλλο 50% ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη), κάτι που επιθυμεί οπωσδήποτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς η ΠΑΕ είναι ζημιογόνος, ενώ η “Καραϊσκάκης ΑΕ” μπορεί να είναι κερδοφόρα.

Ενδεχομένως να υπάρξουν νεότερα μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ, όπου αναμένεται να συζητηθούν όλα τα ζητήματα της ΠΑΕ.

Κύκλοι της ΠΑΕ διέψευσαν ότι υπάρχει πρόταση για τις μετοχές ή το γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο δεν ξακαθάρισαν αν υπάρχουν επαφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε