Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΑ: Ηρακλής-Εργοτέλης 1-1 – Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Στη Θεσσαλονίκη και τη Νέα Σμύρνη ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων.
 

53΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Λίμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

46΄Σέντρα στα δύο γήπεδα για το δεύτερο ημίχρονο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ

41΄Δοκάρι για τον Ηρακλή! Ωραία πάσα του Σολτάνι για τον Σίσιτς, που μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ από αριστερή πλάγια θέση, όμως η μπάλα ακουμπά λίγο στο αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη και καταλήγει άουτ.


39΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
Ο Μπούντιμιρ έκανε ωραίο τακουνάκι για τον Λεάλ, εκείνος σέντραρε από τα δεξιά, ο Χοσέμι με τον Ελευθερόπουλο δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Ρομάνο δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή.

17΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από γύρισμα του Κοντοδήμου ο Φλαβίνιο από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

1΄Σέντρα στα δύο γήπεδα.

Οι συνθέσεις στο Καυτανζόγλειο:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κατσικάς, Παπασταεριανός, Ντάνι, Μάρα, Σίσιτς, Πίτου, Σολτάνι.
 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Λεάλ, Βίσιο, Ολίσε, Χίμπλινγκερ, Μπούντιομιρ, Σασιασβίλι, Ορφανός. Μπέτο, Ρομάνο
 
Οι συνθέσεις στη Νέα Σμύρνη:


Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Όμο, Ριέρα, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς
 
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε