Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: ΑΕΚ – Δόξα Δράμας 0-0

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Να μπει με το δεξί στο 2012 θέλει η “Ένωση” που υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Δράμας.

Τέλος αγώνα

5 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις

86΄Κίτρινη κάρτα στον Βέρτζο.

82΄Κίτρινη κάρτα στον Βιάνα.

81΄Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Στεργιανός αντί του Σικαλιά.

79΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο εκτέλεσε το έμεσο με τον Βέρτζο να διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

76΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Καφές αντί του Σιαλμά.

63΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ! Ο Τριποτσέρης παίρνει τη  κεφαλιά μετά το κόρνερ με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κωνσταντόπουλου.

62΄Ευκαιρία για την Δόξα. Δυνατό σουτ του Βάντερσον διώχνει ο Κωνσταντόπουλος σε κόρνερ. 

55΄Ο Γκερέιρο στη θέση του Μάκου.

46΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο αντί του Κλωναρίδη.

Ημίχρονο

45+1΄Μετά το φάουλ του Κάρλος, ο Κάλα με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Πολύ οριακή φάση.

45΄Κίτρινη κάρτα στον Λεάντρο για δυνατό μαρκάρισμα στον Κάρλος.

42΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Σιαλμάς έκανε εξαιρετική ενέργεια αποφεύγοντας τρεις αντιπάλους όμως το σουτ που επιχείρησε με εξωτερικό φάλτσο πέρασε άουτ.

35΄Αλλαγή για την Δόξα. Ο Αμπουμπακάρι που… φλέρταρε με την κόκκινη κάρτα δίνει τη θέση του στον Κουμπρόγλου.

34΄Ευκαιρία για την Δόξα! Στην πρώτη τους επίθεση οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ρούτση όμως να μην κάνει καλό πλασέ και τον Κωνσταντόπουλο να μπλοκάρει.

27΄Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ. Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Κλωναρίδη που γύρισε για τον Σιαλμά, όμως ο Tριποτσέρης με σωτήρια προβολή σώζει την Δόξα.

24΄Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Από την σέντρα του Ρίκκα ο Τριποτσέρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει δίνει πάσα στον Σιαλμά ο οποίος ανενόχλητος από εξαιρετική θέση στέλνει με το κεφάλι τη  μπάλα άουτ.

Στα μέσα του πρώτου ημίχρονου η ΑΕΚ έχει την συντριπτική κατοχή της μπάλας και πιέζει την Δόξα αλλά έχει απειλήσει μόνο μία φορά.

14΄Πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Μετά την πάσα του Κάρλος, ο Μπέλεκ έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σούταρε με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

7΄Κίτρινη κάρτα στον Αμπουμπακάρι για μαρκάρισμα στον Κάρλος.

1΄Έναρξη αγώνα.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κάλα, Κοντοές, Αργυρίου, Μάκος, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάρλος, Σιαλμάς, Μπέλεκ.
 
Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρη, Βέρτζο, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτση, Αραβίδη, Βίτορ Λίμα, Σικαλιά, Αμπουμπακαρί και Σοϊλέδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε