Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Άρης – Ολυμπιακός 2-3

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Μετά από ένα χορταστικό ματς ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης. Στο 7ο λεπτό ο Τζιμπούρ άνοιξε το σκορ και στο 28′ ο Μοντέστο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό. Ο Τόχα στο 77′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, αλλά ο Μακούν στο 83′ έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα ο Φατί έδωσε ξανά ζωή στον Άρη αλλά μέχρι το τέλος οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

94′ Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να τελειώσει το ματς. Ο Τζιμπούρ βγήκε τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη βγήκε νικητής στη μονομαχία.

93′ O Φέισα στη θέση του Μιραλάς.

5 τα λεπτά της καθυστέρησης.

Μετά από 1 λεπτό ο αγώνας συνεχίζεται.

87′ Νέα διακοπή στο ματς λόγω των υβριστικών συνθημάτων των οπαδών του Άρη.

85′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Μίσελ έκανε τη σέντρα και ο Φατί, εκμεταλλεύομενος την κακή έξοδο του Μέγερι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

83′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μακούν με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους ερυθρόλευκους. Η ασίστ από τον Χολέβα.

80′ Κι άλλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φατί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Μέγερι.

79′ Ο Μαρκάνο στη θέση του Μόνχε.

77′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Κόρνερ από τον Ούμπιντες, η μπάλα έφτασε στον Σανκαρέ το γύρισμα του οποίου βρήκε μόνο του τον Τόχα και ο τελευταίος χωρίς πρόβλημα έβαλε ξανά στο ματς τον Άρη.

75′ Κίτρινη κάρτα στον Ιάκομπ.

74′ Ο Ακόστα στη θέση του Γιαννιώτα.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

69′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μόνχε βγήκε μόνος του απέναντι στον Γιακούποβιτς, τον κρέμασε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Αργεντινός μόνος του προς κενής εστίας… κατάφερε να αστοχήσει.

65′ Ο Ιάκομπ στη θέση του Σολτάνι.

64′ Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

62′ Ο Μακούν στη θέση του Ιμπαγάσα.

60′ Ο Σιδηρόπουλος διακόπτει προσωρινά το ματς για να γίνουν συστάσεις στους φίλους του Άρη που έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τζιμπούρ έκανε το σουτ με το αριστερό, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Μέλμπεργκ ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Γιακούποβιτς έδιωξε με δυσκολία.

50′ Η πρώτη ουσιαστικά φάση του Άρη στο ματς. Ο Καστίγιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Φατί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Μέγερι.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

46′ Ο Τόχα στη θέση του Βράνιες που έδειξε ανέτοιμος.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, αφού εκτός από τα δύο γκολ είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. Ο Μόνχε έδωσε πνοή στην ομάδα του Βαλβέρδε που έχει κερδίσει κατά κράτος τη μάχη του κέντρου.

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

45′ Μετά από ώρα ο Άρης έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή του Μέγερι, αλλά το γύρισμα του Γιαννιώτα απομακρύνθηκε από τον Μέλμπεργκ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο.

32′ Κίτρινη στον Ιμπαγάσα.

31′ Ο Μιραλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Άρη αλλά το σουτ με το αριστερό κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

28′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μοντέστο με κεφαλιά βάζει γερές βάσεις νίκης για τον Ολυμπιακό. Η ασίστ από τον Ιμπαγάσα.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη.

26′ Ο Ολυμπιακός είναι εμφανώς καλύτερος του Άρη και απειλεί συνεχώς. Ο Μόνχε βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε τη σέντρα αλλά ο Τζιμπούρ για λίγο δεν έφτασε τη μπάλα.

22′ Ο Τζιμπούρ με δυνατό σουτ απείλησε τον Γιακούποβιτς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

18′ Μεγάλη ευκαρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Μόνχε αλλά το σουτ του Αργεντινού από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχο.

17′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Χολέβα με τον Γιακούποβιτς να διώχνει.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

7′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Χολέβας εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Τζιμπούρ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 6ο του φετινό γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

4′ Το σουτ του Καστίγιο, κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Σέντρα στον αγώνα.

Άρης: Γιακούποβιτς, Μίσελ, Σολτάνι (65′ Ιάκομπ), Καστίγιο, Βράνιες (46′ Τόχα), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (74′ Ακόστα), Ούμπιντες.

Ολυμπιακός:Μέγερι, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (62′ Μακούν), Μόνχε (79′ Μαρκάνο), Μιραλάς (93′ Φέισα), Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Ο Βαλβέρδε επέλεξε να ρίξει στη μάχη τον Μόνχε και να τραβήξει πίσω τον Χολέμπας, τον μοναδικό παίκτη του Ολυμπιακού που δεν έχει χάσει λεπτό φέτος. Ο Βασίλης Τοροσίδης επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο αρχικό σχήμα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ τελικά κάθεται στον πάγκο του Άρη, αν και ουσιαστικά δεν γνωρίζει ακόμη πρόσωπα και πράγματα.

-Η Σούπερ Λίγκα στο επίσημο σάιτ της είχε ως βασικό τον Κοστάνσο μέχρι λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε