Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Άρης – Ρόζενμποργκ 2-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τελικό: Άρης – Ρόζενμποργκ 2-0
Τέλος αγώνα

90+2΄ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Φατί με καταπληκτική προσπάθεια σφραγίζει την πρόκριση του Άρη.

86΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Φατί στη θέση του Κόκε.

83΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Κασναφέρης στη θέση του Μενδρινού.

78΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Ρουίς στη θέση του Τσέζαρεκ.

77΄Κίτρινη κάρτα στον Πρίτσα για μαρκάρισμα στον Χαβίτο.

75΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Διαγώνιο σουτ του Ντόρσιν διώχνει εντυπωσιακά ο Σηφάκης.

Στο 72΄η Ατλέτικο ισοφαρίζει την Λεβερκούζεν με γκολ του Μερίδα.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Με τον Χέλμες στο 69΄παίρνει το προβάδισμα επί της Ατλέτικο και ο Άρης είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση! Το γκολ του Χέλμες πανηγυρίστηκε έντονα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

66΄Αλλαγή για την Ρόζενμποργκ. Ο Ίβερσεν στη θέση του Γιαμφταλ.

56΄Ευκαιρία για τον Άρη. Δυνατό μακρινό σουτ του Βανγκέλι η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στην αρχή της φάσης ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έγινε πάνω στον Κόκε.

48΄Ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Ο Σκέλμπερντ έκλεψε την μπάλα ελίχθηκε στην περιοχή, έβγαλε την μπαλιά στον Πρίτσα, που δεν περίμενε την μπάλα και έχασε την ευκαιρία.


46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο (Ημίχρονο και στη Μπάι Αρίνα: Λεβερκούζεν – Ατλέτικο 0-0)

45+1΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Μετά το σουτ του Κόκε η μπάλα κόντραρε και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι με τον επερχόμενο Τσέζαρεκ να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα. Ο Τσέζαρεκ, πάντως, ήταν αρκετά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό μόλις ο Κόκε σούταρε.

41΄Ευκαιρία για την Ρόζενμποργκ. Σουτ του Μόλντσκρεντ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

35΄Ο Άρης πιέζει αλλά δυσκολεύεται να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή.

23΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίσελ, πέφτει στην γωνία του και διώχνει ο Όρλουντ.

13΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από προσπάθεια του Τσέζαρεκ ο Τόχα βρίσκεται απέναντι από τον Όρλουντ αλλά δεν θα καταφέρει να τον νικήσει.

5΄Πρώτο σουτ στο ματς από τον Χένρικσεν, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Σηφάκης.

1΄Έναρξη αγώνα. Στη σέντρα ο Άρης.

Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι φίλοι του Άρη πέταξαν τόνους χαρτιού στην είσοδο των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Κουλοχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κόκε, Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Ρόζενμποργκ (Νιλς Άρνε Έγκεν): Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Ανάν, Μπιάσμιρ, Χάμτφαλ, Ντεμιντόι, Μόιστρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα, Σκτζέλπρεντ.
 
Ο Άρης με νίκη κόντρα στους Νορβηγούς θα πάρει την πρόκριση ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι κίτρινοι θα μπορέσουν να πάρουν τη δεύτερη θέση ακόμη κι αν δεν κερδίσουν αρκεί να φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με τους Ισπανούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε