Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Άρσεναλ – Ολυμπιακός 2-1

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
– Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, αλλά με πολλά κενά πίσω και υποχρεώθηκε στη δεύτερη ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ
– Στο άλλο ματς του ομίλου Μαρσέιγ – Ντόρτμουντ 3-0 (20′, 69′ Αγιού, 62′ Ρεμί)
– Δύο γρήγορα γκολ δέχτηκε ο Ολυμπιακός από τους Τσάμπερλεϊν και Σάντος. Ο Φουστέρ στο 27′ έβαλε στο ματς τους ερυθρόλευκους. Δοκάρι με τον Τοροσίδη στο 65′

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90′ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο πήρε την κεφαλιά, ο Αμντούν κινήθηκε προς τη μπάλα αλλά ο Σέζνι πρόλαβε.

85′ Κίτρινη κάρτα στον Τζιμπούρ.

83′ Ο Γκιμπς στη θέση του Αρσάβιν.

81′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρτέτα, έδιωξε με γροθιές ο Κοστάντσο.

80′ Ο Πάντελιτς στη θέση του Φουστέρ.

77′ Κίτρινη στον Αρτέτα.

75′ Αμντούν και Μοντέστο στη θέση των Μιραλάς και Ορμπάιθ. Ο Μιραλάς ήταν πολύ εκνευρισμένος και έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

71′ Ο Φαν Πέρσι στη θέση του Σαμάκ.

70′ Κίτρινη κάρτα στον Φουστέρ.

68′ Μεγάλη ευκαιρία για την Άρσεναλ. Λάθος του Μαρκάνο στο κέντρο, ο Αρσάβιν έφυγε στην κόντρα, έπιασε το σουτ με το δεξί αλλά ο Κοστάντσο με δυσκολία έδιωξε.

67′ Ο Ράμσεϊ στη θέση του Τσάμπερλεϊν.

65′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τοροσίδης έπιασε εκπληκτικό σουτ με το αριστερό αλλά στάθηκε άτυχος αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σέζνι.

54′ Άλλη μία από τις περιπτώσεις που η άμυνα του Ολυμπιακού τα… χρειάστηκε. Ο Σαμάκ βρέθηκε μετά από κόντρες στο σημείο του πέναλτι αλλά ο Μέλμπεργκ τελευταία στιγμή πρόλαβε.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Τσάμπερλεϊν βρέθηκε απέναντι στον Κοστάντσο με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να τον νικάει στο τετ α τετ.

49′ Κίτρινη στον Χολέμπας.

48′ Ο Μιραλάς έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σέζνι.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

Εξαιρετικός στην επίθεση ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, αλλά με τρομερά προβλήματα στην άμυνα του. Η Άρσεναλ τις δύο πρώτες της ευκαιρίες της έκανε γκολ, ενώ όποτε η μπάλα φτάνει στην περιοχή του Κοστάντσο, επικρατεί… θάλασσα. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στο ματς με το γκολ του Φουστέρ.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

39′ Από το κόρνερ του Ιμπαγάσα η μπάλα έφτασε στον Μαρκάνο ο οποίος δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

38′ Ο Μιραλάς μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με το αριστερό και ο Σέζνι έδιωξε.

34′ Κίτρινη κάρτα στον Ροσίτσκι.

30′ Σέντρα του Χολέμπας, ο Μιραλάς βρήκε τη μπάλα στην κίνηση αλλά την έστειλε πολύ μακριά από την εστία.

29′ Ο Ολυμπιακός πιέζει ασφυκτικά. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα σουτ αλλά ο Μέλμπεργκ δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

28′ Από πολύ πλάγια ο Τζιμπούρ θέλησε να βάλει το γκολ της χρονιάς αλλά Σέζνι έδιωξε.

ΦΩΤΟ REUTERS.

27′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Εξαιρετική κομπίνα στο κόρνερ με τον Ιμπαγάσα να βγάζει τη σέντρα με το αριστερό και τον Φουστέρ με το κεφάλι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για την Άρσεναλ. Ο Σαμάκ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, έκανε το αριστερό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

20′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο Σάντος έφυγε από τα αρισετρά, γύρισε στον Σαμάκ, ο Χολέμπας έκανε το τάκλιν αλλά η μπάλα ξανάφτασε στον Βραζιλιάνο που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κοστάντσο.

19′ Ωραία σέντρα του Τοροσίδη, λίγο έλειψε ο Μερτεζάκερ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

14′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ σούταρε η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, ο Αρτέτα έδιωξε πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο Τζιμπούρ έστειλε τη μπάλα άουτ.

11′ Η κεφαλιά του Σαμάκ μετά από κόρνερ του Αρτέτα, πέρασε άουτ.

ΦΩΤΟ REUTERS.

7′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ. Ο Τσάμπερλειν υποδέχτηκε τη μακρινή πάσα, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο 18χρονος από κοντά άνοιξε το σκορ, στην πρώτη ευκαιρία της Άρσεναλ στο ματς.

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φέισα με εξαιρετική κούρσα από τα δεξιά, βρήκε στο σημείο του πέναλτι τον Φουστέρ ο οποίος αστόχησε στο πλασέ του. Η φάση θύμισε εκείνη του Μιραλάς στο εικοσάλεπτο του αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ.

Σέντρα στον αγώνα

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν στη 10η επίσκεψη τους στην Αγγλία να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα κάτι που δεν έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

 
Η ήττα από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει βαθμό ή βαθμούς στο Εμιρέιτς για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης.
 
Ο Βαλβέρδε επιφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα, αφού άφησε εκτός τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και θα αγωνιστεί με φουλ επιθετικό σχήμα.
 
Άρσεναλ: Τσέζνι, Σονγκ, Μερτεζάκερ, Σανιά, Σάντος, Φρίμπονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Αρσάβιν (83′ Γκιμπς), Τσάμπερλεϊν (67′ Ράμσεϊ), Σαμάκ (71′ Φαν Πέρσι).

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Ορμπάιθ (75′ Μοντέστο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (80′ Πάντελιτς), Τζιμπούρ, Μιραλάς (75′ Αμντούν)

Εκτός αποστολής έμεινε ο Παπάζογλου.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ντόρτμουντ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε