Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του στη Σούπερ Λίγκα αν και στο τέλος αγχώθηκε από τον μαχητικό Εργοτέλη.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

90′ Ο Χαβίτο βγήκε μόνος του από τα πλάγια αλλά το γύρισμα του στον Τζιμπούρ δεν ήταν καλό.

88′ Ο Μέλμπεργκ στη θέση του Μιραλάς.

85′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Κόρνερ από τον Φραγκουάκη, ο γιοβάνοβιτς σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρομάνο με το κεφάλι σκόραρε για δεύτερη φορά.

83′ Δυνατό αλλά άστοχο σουτ του Ζούνιορ Σίλβα.

81′ Ο Κυριακίδης στη θέση του Γιαλούση.

76′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μετά από φάση διαρκείας ο Χολέμπας σούταρε και ο Μαρκάνο από κοντά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

74′ Η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφυγε άουτ.

73′ Ο Χαβίτο στη θέση του Φουστέρ.

71′ Ο Κατσικοκέρης στη θέση του Μπούντιμιρ.

66′ Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη.

62′ Ο Ιμπαγάσα στη θέση του Αμντούν.

Το ματς πλέον έχει εξαιρετικό ρύθμο. Ο Εργοτέλης μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος.

59′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αμντύν έκανε εκπληκτικό κοντρόλ, γύρισε τη μπάλα αλλά ο Τζιμπούρ από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίρσον.

57′ Ο Ορμπάιθ από μακριά δεν απείλησε τον Πίρσον.

55′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Ρομάνο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ξαναβάζει τους Κρητικούς στο ματς.

50′ Μακρινό αδύναμο σουτ του Κουτσιανικούλη που μπλόκαρε εύκολα ο Κοστάντσο.

48′ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

46′ Ο Σαρρής στη θέση του Χίμπλινγκερ.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

44′ Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς.

42′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ νίκησε τον Πίρσον.

41′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο Μιραλάς έκανε την τρίπλα στον Ζούνιορ μέσα στη περιοχή και ο παίκτης του Εργοτέλη μάζεψε το πόδι του αντιπάολου του.

30′ Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο.

25′ Κίτρινη στον Ρομάνο.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρκάνο από το σημείο του πέναλτι έπιασε τη δυνατή κεφαλιά αλλά ο Πίρσον πετάχτηκε εντυπωσιακά στη γωνία του και έδιωξε.

21′ Ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Χολέμπας έκανε το σπριντ και πρόλαβε τον μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη.

16′ Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη. Ο Χίμπλινγκερ βρέθηκε σε θέση φορ, αλλά λειτούργησε ως αμυντικός και το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Κοστάντσο.

4′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ πέρασε και τον Πίρσον, σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μιραλάς άνοιξε νωρίς το σκορ.

Σέντρα στον αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης (81′ Κυριακίδης), Χίμπλινγκερ (46′ Σαρρής), Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (71′ Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Φουστέρ (73′ Χαβίτο), Ορμπάιθ, Αμπντούν (62′ Ιμπαγάσα), Μιραλάς (88′ Μέλμπεργκ)
Ο Εργοτέλης δυσκολεύει παραδοσιακά στο Παγκρήτιο τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων των δύο ομάδων (στην Κρήτη) όπου υπάρχει απόλυτη ισορροπία με δύο νίκες για κάθε ομάδα και δύο ισοπαλίες.
Το Παγκρήτιο είναι το μόνο γήπεδο της περιφέρειας που ο Βαλβέρδε έχει φύγει ηττημένος στη διετή του παρουσία στον “ερυθρόλευκο” πάγκο.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0. Εντός έδρας οι Κρητικοί έχουν δώσει μόνο ένα ματς φέτος, στο οποίο επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 2-1.

Το 2 στα 2 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Ξάνθης στο “Γ. Καραϊσσκάκης”, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε