Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (VIDEOS)

ΤΕΛΙΚΟ: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 (VIDEOS)

Στη σκιά των εκδηλώσεων των Καταλανών για την ανεξαρτησία τους, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης με τους “μπλαουγκράνα” να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά στους 11 βαθμούς και τους “μερένχες” να θέλουν να ξαναμπούν δυνατά στην μάχη του τίτλου. Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο “Καμπ Νου” στην κόντρα των δύο κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Δείτε τα γκολ.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+3΄Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ινιέστα, ο Πέδρο πλασάρει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κασίγιας.

3 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90΄Κίτρινη κάρτα στον Αρμπελόα για μαρκάρισμα στον Μέσι.

89΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Φανταστικές συνεργασίες στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, τελικός αποδέκτης ο Μοντόγια που σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας.

88΄Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Εσιέν αντί του Ντι Μαρία.

80΄Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Κακά αντί του Οζίλ.

78΄Κίτρινη κάρτα στον Πέπε.

76΄ Ο Ιγκουαίν πλασάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, διώχνει ο Βαλντές.

75΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, λίγο πάνω από τα δοκάρια.

73΄Η Μπαρτσελόνα πιέζει για να πετύχει τρίτο γκολ.

66΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Οζίλ πιάνει στον ύπνο της αμυντικούς της Μπαρτσελόνα και ο Ρονάλντο νικάει στο τετ α τετ τον Βαλντές.


 
62΄Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα
. Ο Σάντσες στη θέση του Φάμπρεγκας.

61΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι, η μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας.


 
57΄Κίτρινη κάρτα στον Οζίλ.

54΄Κίτρινη κάρτα στον Μπουσκέτς για μαρκάρισμα στον Ρονάλντο.

53΄Όπως και στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει καλύτερα.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας όταν σκοράρει ο Μέσι (82 νίκες, 5 ισοπαλίες)

Ημίχρονο

44΄Κίτρινη κάρτα στον Αλόνσο.

40΄Κιτρινη κάρτα στον Πέδρο.

Ο Μέσι έφτασε τα 16 γκολ σε κλάσικο και θέλει άλλα δύο για να φτάσει τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Από 7 γκολ στο πρωτάθλημα έχουν Μέσι και Ρονάλντο.

30΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Μετά την σέντρα του Πέδρο η μπάλα κόντραρε, ο Πέπε πήδηξε σε λάθος χρόνο και ο Μέσι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


 
28΄Αναγκαστική αλλαγή για την Μπαρτσελόνα
. Ο Ντάνι Άλβες αποχωρεί τραυματίας. Στη θέση του ο Μοντόγια.

25΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Οι παίκτες του Μουρίνιο άλλαξαν ξανά εξαιρετικά τη μπάλα, ο Ντι Μαρία έδωσε στον Μπενζεμά ο οποίος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Βαλντές, η μπάλα έφτασε στον Ντι Μαρία ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

23΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ! Ωραία συνεργασία στην επίθεση της Ρεάλ, ο Μπενζεμά έστρωσε στον Ρονάλντο που με αριστερό μονοκόμματο σουτ νικάει τον Βαλντές και καλεί τους Καταλανούς στις κερκίδες να ηρεμήσουν.


 
21΄Καλή στιγμή για την Μπαρτσελόνα.
Οι γηπεδούχοι άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Ινιέστα που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κασίγιας.

19΄Ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Ράμος πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

18΄Ενώ το κλάσικο είναι αρκετά υποτονικό μέχρι τώρα, ο κόσμος στις εξέδρες αποφασίζει να βγάλει ξανά τις καταλανικές σημαίες και να φωνάξει υπέρ της ανεξαρτησίας της.

ΦΩΤΟ REUTERS

Η Μπαρτσελόνα έχει υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας 15 φορές. Μετρά 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (το 1930).

10΄Πιο επιθετική η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους για την περιοχή του Κασίγιας.

6΄Το πρώτο σουτ στο κλάσικο είναι για την Ρεάλ. Το έκανε ο Ντι Μαρία έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Μαγική εικόνα στις εξέδρες, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος που να μην κρατάει κόκκινο ή κίτρινο χαρτάκι. Σε όλο το γήπεδο έχει σχηματιστεί μία τεράστια σημαία της Καταλονίας και ο κόσμος τραγουδάει τον ύμνο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα): Βαλντές, Άλβες, Μασεράνο, Αντριάνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Ινιέστα, Μέσι, Πέδρο

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Διαιτητής: Κάρλος Ντελγάδο Φερέιρο

680 διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του Τύπου, από 139 μέσα 28 χωρών όλου του κόσμου βρίσκονται στο “Καμπ Νου”, ενώ την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν 400.000.000 άνθρωποι!

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ηττηθεί ημέρα Κυριακή από τις 14 Φεβρουαρίου του 2010: Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-1 στο “Βιθέντε Καλδερόν”. Οι τελευταίες 5 ήττες της σημειώθηκαν το Σάββατο.

Ο Μουρίνιο δεν έχει ηττηθεί σε αγώνα Οκτωβρίου από το 2004 και το 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Τσέλσι (16/10).

Το ματς έχει έντονο πολιτικό χρώμα αφού οι Καταλανοί ζητούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανεξαρτησία τους και αναμένεται οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Αυτό θα είναι το 83ο clasico στον Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να μετράει 47 νίκες έναντι μόνο 19 της Ρεάλ. Η βασίλισσα αν καταφέρε να κερδίσει θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1964-65 που θα πανηγυρίσει 2 συνεχόμενες χρονιές στο Καμπ Νου.

Ο Βιλανόβα έχει πολλά προβλήματα απουσιών αφού εκτός του Πουγιόλ, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Πικέ. Λογικά θα χρησιμοποιήσει τους Σονγκ και Μασκεράνο στην άμυνα ενώ δεν υπολογίζει και στους Αμπιντάλ, Μουνιέσα, Κουένκα και Τιάγκο.

Ο Μουρίνιο από την άλλη δεν έχει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε