Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 5-0

Το μεγαλύτερο ματς του Πλανήτη είχε μία και μόνη πρωταγωνίστρια. Η Μπάρτσα σκόρπισε την Ρεάλ και τον Ζοσέ Μουρίνιο σε μία ανεπανάληπτη παράσταση.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ.


93′ ΚΟΚΚΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΜΟΣ. Ο Ισπανός αμυντικός δεν έπιανε ούτε με λάσο τον Μέσι και γι΄αυτό του έριξε κλωτσιά για να τον σταματήσει. Στη συνέχεια έσπρωξε τον Πουγιόλ και ο διαιτητής του έδειξε μόνο μία κόκκινη κάρτα.


90′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Ο θρίαμβος ολοκληρώνεται με τον Χεφρέν να στέλνει για πέμπτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας.

60΄Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Αρμπελόα στη θέση του Μαρσέλο.


58΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Κάποιος να τους σταματήσει…Φανταστική κάθετη πάσα του Μέσι βγάζει τετ α τετ τον Βίγια ο οποίος νικάει και πάλι τον Κασίγιας,


55′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Ο Βίγια παίρνει την κάθετη πάσα από τον Μέσι και πλασάρει ιδανικά τον Κασίγιας.

52΄Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Κασίγιας μπερδεύεται με τον Κεντίρα και ο Τσάβι σε κενό τέρμα από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα άουτ.

51΄Κίτρινη κάρτα στον Τσάμπι Αλόνσο για μαρκάρισμα στον Μπούσκετς.

46΄Έναρξη β΄ ημίχρονου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-0

Δύο λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

45΄Κίτρινη κάρτα στον  Μέσι.

Το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα

39΄Φωνάζει για πέναλτι δικαιολογημένα η Ρεάλ, αφού ο Βαλντές δεν πρόλαβε τον Ρονάλντο και τον ανέτρεψε με τα πόδια.


37΄Κίτρινη κάρτα στον Πέπε
για μαρκάρισμα στον Μέσι.

36΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

35΄Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι Άλβες για μαρκάρισμα στον Κεντίρα.


31′ Ένταση στο ματς. Ο Ρονάλντο έσπρωξε τον Γκουαρδιόλα επειδή κρατούσε τη μπάλα και όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω του. Κίτρινη κάρτα σε Ρονάλντο και Βαλντές.

ΦΩΤΟ REUTERS

26΄Ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα. Ο Πέδρο αυτή τη φορά βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ αλλά ο Κασίγιας γλιτώνει την ομάδα του από τρίτο τέρμα.



18′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, Ο Βίγια από τα αριστερά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Κασίγιας δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Πέδρο εύκολα έκανε το 2-0.

ΦΩΤΟ REUTERS

12΄Η Ρεάλ απειλεί για πρώτη φορά με τον Ντι Μαρία να σουτάρει και τον Βαλντές να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

ΦΩΤΟ REUTERS.



10΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Ο Ινιέστα περνά εκπληκτική κάθετη πάσα, ο Μαρσέλο δεν μπορεί να σταματήσει την μπάλα και ο Τσάβι από κοντά πλασάρει τον Κασίγιας.

6΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Καταπληκτικό σκαφτό σουτ του Μέσι από πλάγια θέση, η μπάλα σταματά στο δεξί δοκάρι του Κασίγιας.

1΄Έναρξη αγώνα.

Γήπεδο: Καμπ Νου

Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρτσέλο, Κεντίρα, Τσάβι Αλόνσο, Ντι Μαρία, Οζίλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

– Χωρίς τον Ιγκουαϊν θα παραταχτεί η Ρεάλ Μαδρίτης αφού ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και αποκλείστηκε από την αποστολή.

– 98.000 θεατές θα βρεθούν στις εξέδρες του Καμπ Νου, μεταξύ αυτών 891 δημοσιογράφοι από 28 χώρες.

– Ο Μουρίνο σε 5 επισκέψεις στο Καμπ Νου δεν έχει καταφέρει να φύγει νικητής. Αντίθετα ο Γκουαρντιόλα δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής.

– Το ματς έχει εξαιρετικά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ρεάλ βρίσκεται στην πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Ο νικητής θα πάρει μεγάλο προβάδισμα στη μάχη του τίτλου αφού είναι γνωστό ότι η διαφορά των δύο ομάδων από τις υπόλοιπες ισπανικές είναι τεράστια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε