Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: ΟΦΗ – Λεβαδειακός 0-2

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με 2-0, σε ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

87′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Ναπολεόνι στη θέση του Πόι.

81′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Περογαβράκης στη θέση του Βερόν

74′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό Ο Λισγάρας στη θέση του Βασιλείου

74′ Σουτ του Ροτζέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έξω από την εστία του Γουναρίδη

69′ Τρίτο ΔΟΚΑΡι για τον ΟΦΗ. Σουτ του Βερόν έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη. Τρίτο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια της φάσης, ο Βιτώρος σούταρε πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

64′ Παραλίγο το 3-0 για τον Λεβαδειακό. Μπαλιά του Πόι για τον Βασιλείου, αυτός έκανε το σουτ με το αριστερό, για να διώξει ο Γουναρίδης

63′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σουτ του Παπάζογλου, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Κυριακίδη.

60′Δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Ζορμπάς στη θέση του Κουτσιανικούλη και ο Βιτώρος στη θέση του Βάντο

56′ Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Σέντρα του Ροτζέριο από τα δεξιά, ο Πόι έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Γουναρίδη.

53′ ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό, 0-2. Ο Πόι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Γουναρίδη. ΑΥΤΟΓΚΟΛ

52′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Πλασέ του Ροτζέριο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Γουναρίδης κατάφερε να διώξει τη μπάλα.

Έναρξη δευτέρου μέρους

46′ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Ακόστα στη θέση του Μίλιεβιτς.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Πόι έκανε την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Μάρτινς και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ είχε δύο δοκάρια και μία μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

44′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Κουτσιανικούλης κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

38′ Κίτρινη κάρτα στον Μίλιεβιτς.

27′ Το πρώτο σουτ του Λεβαδειακού. Ο Μάρτινς από πλάγια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

25′ ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦη. Ο Κουτσιανικούλης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

21′ Ο Κουτσιανικούλης πέρασε και τον Κυριακίδη αλλά έφυγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να σημαδέψει την εστία.

11′ Το σουτ του Λαμπρόπουλου με το αριστερό από καλή θέση, έφυγε μακριά από την εστία.

8′ ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Σίσιτς, ο Σλοβένος πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Μουλόπουλο και χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.

Σέντρα στον αγώνα

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βάντο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς, Γεωργίου

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε