Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου μετά τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ
– Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το προβάδισμα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 14΄, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 56΄. Ο Αμπντούν σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 62΄

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2012-13

Τέλος αγώνα

90+2΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μανιάτης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

90΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Αναστασόπουλος αντί του Κορδέρο.

Δεκάδες καπνογόνα έχουν ανάψει στη Θύρα 7. Έχει ξεκινήσεί ήδη η γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

86΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από την σέντρα του Αμπντούν ο Τζεμπούρ πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

84΄Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο για μαρκάρισμα στον Ανάκογλου.

83΄Καλό μακρινό σουτ του Ρίκκα, η μπάλα φεύγει άουτ.

80΄Ακυρωθέν γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας μετά από ωραία κούρσα έδωσε στον Φουστέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

78΄Κίτρινη κάρτα στον Μπουγαϊδη για μαρκάρισμα στον Αμπντουν.

76΄Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ανάκογλου κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ παίρνοντας τη θέση του Φούντα.

74΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. 8 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο Ιμπαγάσα δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνει τη θέση του στον Φουστέρ.

68′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Φέτσης εκτός. Στη θέση του ο Τσιτας.

Ο Ολυμπιακός έχει 2 γκολ με 2 τελικές προσπάθεις στο δεύτερο ημίχρονο.

65΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα αντί του Βλαχοδήμου.

Σε πέντε σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε σκοράρει μέχρι απόψε τρεις φορές.

62΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζεμπούρ έφυγε στην αντεπίθση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αμπντούν που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

58΄Κίτρινη  κάρτα στον Παπάζογλου για μαρκάρισμα στον Κατίδη.

56΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από το φάουλ του Μασάντο, ο Χολέμπας έχασε το κοντρόλ αλλά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος νίκησε στον αέρα τον Φέτση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

50΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γκερέιρο με εξαιρετική κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Κορδέρο, όμως ο Ισπανός στέλνει τη μπάλα άουτ.

50΄Κίτρινη κάρτα στον Κορδέρο για μαρκάρισμα στον Μανιάτη.

46΄Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Ρίκκα έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Φούντα ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε τη μπάλα.

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου.

Ημίχρονο

40΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας σούταρε από καλή θέση, η μπάλα έφτασε στον Μανωλά που από κοντά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

38΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκρέκο αποχωρεί τραυματίας και δίνει τη θέση του στον Μασάντο.

36΄Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Ρίκκα βρήκε τον Φούντα στην αντεπίθεση, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

25΄Ο ρυθμός έχει πέσει και πάλι μετά το γκολ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια και 2 μήνες με την φανέλα του Ολυμπιακού. Τρομερή σύμπτωση για τον διεθνή στόπερ που στις 6 Γενάρη του 2010 είχε σκοράρει και πάλι κατά την ΑΕΚ. Τότε οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει με 2-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Τις τελευταίες 10 φορές που υποδέχθηκε την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός νίκησε τις 9.

14΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Από τη σέντρα του Χολέμπας, ο Τζεμπούρ έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

10΄Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Γκερέιρο πάσαρε στον Φούντα που έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μέγιερι.

5΄Τίποτα το ιδιαίτερo στα πρώτα λεπτά με την ΑΕΚ να δείχνει διάθεση κα κρατήσει τη μπάλα και να μην δώσει χώρο στον Ολυμπιακό.

1΄Έναρξη αγώνα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα τεράστιο πανό που απεικονίζει το έμβλημα του συλλόγου και τα τέσσερα αστέρια για τα 40 πρωταθλήματα ανεβαίνει και καλύπτει όλο το πέταλο στη θύρα 7! Γύρω του υπάρχουν φωτοβολίδες που μοιάζουν με κεράκια και δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ

Στον “ερυθρόλευκο” πάγκο βρίσκονται οι: Κάρολ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Κοντρέρας, Φουστέρ, Σιόβας

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Ρίκκα, Φέτσης, Κορδέρο, Φούντας, Γκερέιρο, Κατίδης

Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι: Αραμπατζής, Ανάκογλου, Τσούπρος, Παπαδημητρίου, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Αναστασόπουλος

Διαιτητής:
Θανάσης Γιάχος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε