Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 7-2

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας εκπληκτικός Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος σκόραρε 6 φορές και πήρε την πλέον εντυπωσιακή νίκη του στη Σούπερ Λίγκα.

89′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς πέτυχε το 4ο γκολ του και έφτασε τα 18 στο πρωτάθλημα.

80′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς από σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Φουστέρ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σημείωσε το έκτο τέρμα της ομάδας του.

79′ Ο Φουστέρ στη θέση του Τοροσίδη.

78′ Ο Μιραλάς από πλάγια γύρισε τη μπάλα και αυτή χτύπησε στην πλαϊνή πλευρά του δοκαριού.

72′ Ο Εγκόν στη θέση του Μάρτινς.

71′ Ο Καζίμ στη θέση του Τζιμπούρ.

70′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ γύρισε, ο Μπαντής έδιωξε ασθενώς τη μπάλα και ο Μιραλάς ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του.

63′ Κεφαλιά του Μέλμπεργκ, λίγο άουτ.

60′ Ο Φρανκού στη θέση του Χουανίτο.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αμντούν που κάνει πάρτι από δεξιά γύρισε στον Τζιμπούρ αλλά ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

53′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Αμντούν μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Ορμπάιθ και ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός.

51′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ πάσαρε στον Μιραλάς, ο Βέλγος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με γυριστό σουτ σκόραρε για 16η φορά στη Σούπερ Λίγκα, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς βρήκε τον Τζιμπούρ μέσα στην περιοχή, ο Αλγερινός σούταρε αλλά ο Μπαντής απέκρουσε.

48′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μανιάτης γύρισε εξαιρετικά τη μπάλα στον Τζιμπούρ και ο Αλγερινός δεν έχει πρόβλημα να φέρει το ματς στα ίσα.

46′ Ο Μανιάτης στη θέση του Μοντέστο.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45′ Ο Τζιμπούρ πήρε την κεφαλιά από τον Μπαντή, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα γύρισε και πρόλαβε να μπλοκάρει.

45′ Κίτρινη κάρτα στον Μαρκάνο.

45′ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Μαρκάνο. Ο Ισπανός γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα στον Μέγερι, με τον Ούγγρο να την προλαβαίνει πριν τη γραμμή.

39′ Ο Φορμίκα στη θέση του τραυματία Πιπίνη.

36′ Σέντρα σουτ του Μιραλάς που χτύπησε στην πάνω πλευρά του δοκαριού του Μπαντή.

35′ Κεφαλιά του Τζιμπούρ που έφυγε πάνω από την εστία του Αστέρα.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Πιπίνη.

22′ Κίτρινη κάρτα στον Χουανίτο.

21′ Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπαντής έδιωξε τη μπάλα πριν τον Μακούν, ο Αμπντούν έκανε στραβοκλωτσιά και ο πεσμένος Μέλμπεργκ δεν μπόρεσε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

20′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς ευστόχησε στο πέναλτι και σημείωσε το 15ο γκολ του φτάνοντας τους Μήτρογλου και Λέτο.

19′ ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Μακούν πέρασε τον Μπαρτολίνι και ο Αργεντινός τον γκρέμμισε μέσα στην περιοχή. Κίτρινη κάρτα στον Μπαρτολίνι.

17′ Κεφαλιά του Τζιμπούρ που πέρασε άουτ.

16′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Άλλη μία εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Ο Ναβάρο πάσαρε στον Μάρτινς και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδα του.

13′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Ο Μπρέσκα έφυγε στην κόντρα, ο Μέγερι απέκρουσε δύο φορές αλλά ο Ναβάρο πήρε την πάλα από τον Μπρέσκα και σκόραρε.

4′ Ωραία κίνηση του Μιραλάς, με τον Μπαντή να αποκρούει το σουτ του Βέλγου.

1′ Σέντρα του Αμπντούν, ο Τζιμπούρ βγήκε πρώτος στη μπάλα αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μπαντή.

Σέντρα στον αγώνα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Τοροσίδης (79′ Φουστέρ), Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο (46′ Μανιάτης), Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ (71′ Καζίμ).

 
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Αργυρόπουλος, Πιπίνης (39′ Φορμίκα), Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Χουανίτο (60′ Φρανκού), Μάρτινς (72′ Εγκόν), Ράγιος, Ναβάρο, Μπρέσκα.
 
Διαιτητής: Βοσκάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε