Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου 3-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

– Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε αλλά στο τέλος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
– Ο Τοροσίδης άνοιξε στο 5′ το σκορ. Ο Μιραλάς διπλασίασε στο 20′ τα τέρματα. Μείωσε στο 71 ο Ούμπιντες. Ο Μιραλάς σφράγισε τη νίκη του ΟΣΦΠ.

– Με μία πρωτοβουλία, άξια συγχαρητηρίων η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντί για κενά καθίσματα χώρισε τους οπαδούς των δύο ομάδων με παιδιά από τις ακαδημίες. Δείτε βίντεο.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

91′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Φετφατζίδη, ωραίο πλασέ του Μιραλάς και ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη νίκη.

3 λεπτά οι καθυστερήσεις.

89′ Ο Χολέμπας στη θέση του Ριέρα.

85′ Σουτ του Φετφατζίδη εύκολα ο Γιακούποβιτς.

82′ Ο Ριέρα έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Γιακούποβιτς.

81′ Πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Σε μαρκάρισμα του Ζαραδούκα στον Μιραλάς.

79′ Ο Φετφατζίδης στη θέση του Ρόμενταλ.


71′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ούμπιντες από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη. Καταπληκτικός ο συνδυασμός των φιλοξενούμενων.

68′ Ο Γιάννης Παπαδόπουλος στη θέση του Ιμπαγάσα.

66′ Νέα μονομαχία μεταξύ Μόνχε και Τοροσίδη. Ο Αρετόπουλος κάνει συστάσεις στους δύο παίκτες.

65′ Νεύρα εντός αγωνιστικού χώρουμ νεταξύ Μόνχε και Τοροσίδη. Κίτρινη κάρτα και στους δύο.

62′ Ωραία προσπάθεια του Μιραλάς, το πλασέ του όμως πέρασε άουτ.

58΄Ωραίο πλασέ του Ρόμενταλ από το ύψος της περιοχής έδιωξε ο Ζαραδούκας.

53′ Ο Καπετάνος στη θέση του Σολάκη.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς, σημείωσε δύο γρήγορα γκολ και φαίνεται να έχει καθαρίσει την υπόθεση νίκης. Οι φιλοξενούμενοι μετά την είσοδο του Μπρέσκα, προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά δεν έφτασαν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην περιοχή του Νικοπολίδη.

28′ Δυνατό σουτ του Ριέρα, έδιωξε ο Γιακούποβιτς.

25′ Ο Μπρέσκα στη θέση του Πέρεζ.


20′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς σκόραρε διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων. Η μπάλα κόντραρε στον Βέλγο μετά από σουτ του Φουστέρ και μπέρδεψε τον Γιακούποβιτς.

19′ Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο γήπεδο. Ο Ιμπαγάσα με αρισετρό πλασέ ανάγκασε τον Γιακούποβιτς να ξαπλώσει στη γωνία του και να διώξει σε κόρνερ.

8′ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Σανκαρέ, ο οποίος προσπάθησε με το κεφάλι να γυρίσει στον Γιακούποβιτς αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν εκτός εστίας. Τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει.


5′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Κόρνερ από τον Ιμπαγάσα, λάθος από τον Γιακούποβιτς και ο Τοροσίδης από κοντά ανοίγει το σκορ.

Σέντρα στον αγώνα.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (68′ Γ. Παπαδόπουλος), Ριέρα (89′ Χολέμπας), Ρόμενταλ (79′ Φετφατζίδης), Φουστέρ, Μιραλάς.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τόμας, Αλβάρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (53′ Καπετάνος), Πέρεζ (25′ Μπρέσκα).

Διαιτητής: Αρετόπουλος

Βαγγέλης Μαρινάκης και Αχιλλέας Μπέος παρέα επισκέφτηκαν τα παιδιά των ακαδημιών που χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Μία έκπληξη έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Μάρκο Πάντελιτς κάθεται στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Κέβιν Μιραλάς.

LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε