Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός 0-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικο: Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός 0-1

Τέλος αγώνα

90+2΄Κίτρινη κάρτα στον Μαρτίν.

90+1΄Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Γιακούποβιτς να σώζει στο τετ α τετ με τον Χολέμπας.

Τρία λεπτά καθυστερήσεις

81΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Φουστέρ με εκπληκτική κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Τζιμπούρ αλλά ο Γιακούποβιτς θα τον νικήσει.

80΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Χολέμπας στη θέση του τραυματία Ριέρα.

73΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ζαϊρί στη θέση του Μιραλάς.

72΄Μετά από προσπάθεια του Μιραλάς ο Φουστέρ επιχειρεί ξανά να κρεμάσει τον Γιακούποβιτς αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα μπλοκάρει.

71΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μητρόπουλος στη θέση του Καπετάνου.

68΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μετά το φάουλ του Ιμπαγάσα ο Τζιμπούρ έκανε το κοντρόλ και σούταρε με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.

67΄Κίτρινη κάρτα στον Τομάς.

65΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπρέσκα ταλαιπωρεί τον Ραούλ Μπράβο και σουτάρει δυνατά με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

61΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ράφικ Τζιμπούρ κάνει το ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα παίρνοντας την θέση του Μάρκο Πάντελιτς.

60΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ακόστα στη θέση του Σολάκη.

58΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εκπληκτική κάθετη πάσα από τον Μιραλάς για τον Φουστέρ, ο Ισπανός σκάβει τη μπάλα πάνω από τον Γιακούποβιτς αλλά περνάει ξυστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

57΄Καλό σουτ του Μιραλάς, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Γιακούποβιτς.

56΄Σουτ του Μιραλάς, η μπάλα φεύγει άουτ.

50΄Δυνατό σουτ του Ριέρα, ο Γιακούποβιτς δεν μπορεί να μπλοκάρει και ο Ζέλεσι διώχνει σε κόρνερ προ του Πάντελιτς.

49΄Μακρινό σουτ του Φουστέρ, μπλοκάρει ο Γιακούποβιτς.

48΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Μετά το φάουλ του Ιμπαγάσα ο Αβράαμ Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ντολεζάι και έφυγε κόρνερ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βολου. Ο Μαρτίν στη θέση του Μπερτόλντι.

Ημίχρονο 0-1

44΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά την σέντρα του Αλβάρεζ ο Σολάκης προλαβαίνει την έξοδο του Πάρντο, παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια.

41΄Εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, κεφαλιά του Πάντελιτς,  η μπάλα άουτ.

38΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά από σέντρα του Μόνχε ο Μπρέσκα παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Πάρντο μπλοκάρει.

35΄Ο Τοροσίδης τραβάει τον Σολάκη μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Καλόπουλος αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

29΄Δυνατό σουτ του Φουστέρ, στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς.

19΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ιμπαγάσα να δίνει στον Ριέρα, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ με εξαιρετική κίνηση απέφυγε τον Ντολεζάι και σέρβιρε για τον επερχόμενο Φουστέρ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Γιακούποβιτς.


15΄Κίτρινη κάρτα στον Μπερτόλντι.

13΄Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ με τον Μιραλάς να σουτάρει στην κίνηση και την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιακούποβιτς.

10΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σολάκης βγάζει εκπληκτική πάσα για τον Μπρέσκα, αλλά ο Πάρντο προλαβαίνει και μαζεύει τη μπάλα την τελευταία στιγμή.

1΄Έναρξη αγώνα. Φανταστική ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό. Περίπου 10.000 οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπάρχουν κενές θέσεις για να χωρίζουν τους οπαδούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σολάκης, Ντολεζάι, Ρόκας, Ζέλεσι, Τόμας, Καπετάνος, Μπερτόλντι, Μόνχε, Μπρέσκα, Αλβάρεζ

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοντεστό, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ριέρα.

Στις εξέδρες βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη, Γιάννη Μώραλη και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε