Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά αλλά πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Λέτο με δύο γκολ και ο Κατσουράνης έχουν δώσει προβάδισμα 3 τερμάτων στον Παναθηναϊκό. Μείωσε στο 62′ ο Μπέλεκ και στο 89′ ο Λεονάρντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

92′ Κίτρινη κάρτα στον Βάργκας.

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

90′ Ο Βιτόλο στη θέση του Κατσουράνη.

89′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έδωσε χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά του ματς.

87′ Σουτ του Βάργκας, μπλόκαρε ο Καπίνο.

82′ Ο Λέτο πλησίασε στο χατ-τρικ αλλά ο Αραμπατζής μπλόκαρε το πλασέ του Αργεντινού.

82′ Ο Μαυρίας στη θέση του Ζεκά.

82′ Κίτρινη κάρτα στον Λυμπερόπουλο.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζεκά βγήκε απέναντι στον Αραμπατζή αλλά δεν πλάσαρε και προτίμησε να ψάξει τον Κουίνσι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

77′ Αλλαγή στην αλλαγή για την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού του Λαγού που έδωσε τη θέση του στον Γεωργέα.

69′ Ο Καραγκούνης στη θέση του Κλέιτον.

68′ Κίτρινη σε Καφέ και Μπουμσόνγκ.

67′ ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΚ. Ο Λεονάρντο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καφές δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

66′ Ο Χοσέ Κάρλος στη θέση του Μάκου.

62′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο Βάργκας σέντραρε, ο Καφές έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Μπέλεκ με ωραίο σουτ στον αέρα νίκησε τον Καπίνο.

56′ Ο Λαγός στη θέση του Καράμπελα.

54′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Κουίνσι μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ, σούταρε, ο Αραμπατζής έδιωξε όμως στην επαναφορά ο Κατσουράνης ανέβασε το δείκτη του σκορ.

52′ Άστοχο σουτ του Κουίνσι.

49′ Κίτρινη κάρτα στον Λέτο.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Η ποιότητα και η εξαιρετική φόρμα του Σεμπάστινα Λέτο κρίνει μέχρι τώρα το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να εντυπωσιάζει έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ενώ η ΑΕΚ προσπάθησε μετά το 2-0 για να μειώσει αλλά το δοκάρι στέρησε τη δυνατότητα στον Κάλα να σκοράρει.

41′ Ο Λεονάρντο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

37′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο Κάλα νίκησε τους πάντες στον άερα αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

30′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Κουίνσι πάσαρε στον Λέτο και ο Αργεντινός συνέχισε το προσωπικό του πάρτι.

27′ Κίτρινη κάρτα στον Σιμάο.

21′ Κεφαλιά του Μανωλά που πέρασε άουτ.

20′ Μακρινό, άψυχο σουτ του Καφέ που έφυγε άουτ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

16′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Λέτο έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ με το 9ο φετινό του τέρμα. Ο Κατσουράνης έβγαλε την ασίστ στον Αργεντινό που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

11′ Ο Σπυρόπουλος βρήκε πολύ χώρο από αριστερά αλλά το γύρισμα του βρήκε στο μπούτι του Κλέιτον και κατέληξε στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

10′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λυμπερόπουλος τσίμπησε τη μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια έφυγε παράλληλα με την εστία.

9′ H πρώτη φάση στο ματς. Ο Κλέιτον με σουτ στον αέρα έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σέντρα στον αγώνα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (90′ Βιτόλο), Κουίνσι, Ζεκά (82′ Μαυρίας), Λέτο, Κλέιτον (69′ Καραγκούνης).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας (56′ Λαγός και στο 77′ Γεωργέας λόγω τραυματισμού του Λαγού), Καφές, Μάκος (66′ Κάρλος), Βάργκας, Μπέλεκ, Λεονάρντο,  Λυμπερόπουλος.

Διαιτητής: Σπάθας

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα επέλεξε τους 11 που έπαιξαν και στο ματς της Τούμπας, ενώ ο Κωστένογλου έβαλε τον Κάλα δίπλα σοτν Μανωλά αφήνοντας στον πάγκο τον Δέλλα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν χωρίς πρόβλημα στο ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας δήλωσε κατά την άφιξη του: ‘Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά ελπίζουμε ότι θα πάρουμε την νίκη”.

Ο μάνατζερ του Σικαμπάλα κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ δήλωσε: “Ο κ.Τσάκας με κάλεσε να δω το αποψινό παιχνίδι. Συζητάμε πολλά πράγματα για τις μεταγραφές. Όλα θα δουν το φως της δημοσιότητας όταν πρέπει. Ο Σικαμπάλα αγωνιζόταν στην Ευρώπη πριν από 4 χρόνια και το όνειρο του είναι να παίξει σε ένα σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε