Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 2-1

Με νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θέλει να συνεχίσουν οι “πράσινοι”. Οι νησιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, αφού βρίσκονται μία ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού. Δείτε το LIVE του αγώνα.
Λήξη αγώνα

87′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Σέντρα του Γιάντση, κεφαλιά του αφύλαχτου Ηλία Ιωάννου. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τζόρβα που έβαλε τις φωνές στους συμπαίκτες του.

82′ Αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γιάντσης στη θέση του Λαμπρόπουλου.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει το 3-1. Ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε το μονοκόμματο σουτ του Σισέ, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Γάλλου χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και πέρασε άουτ.

76′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης στη θέση του Χριστοδουλόπουλου

72′ Πιέζει για την ισοφάριση η Κέρκυρα. Η κεφαλιά του Γκουστάβο πέρασε άουτ.

66′ Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο, η μπάλα πήγε πάνω στον Τζόρβα, που έδιωξε με τις γροθιές.

56′ Σουτ του Μαζνόβ, σε ετοιμότητα ο Τζόρβας, ενώ στην συνέχεια ο Βύντρα έδιωξε σε κόρνερ.

53′ Κίτρινη κάρτα στον Γκουστάβο της Κέρκυρας.

51′ Μακρινό σουτ του Καραγκούνη, η μπάλα αρκετά άουτ.

47′ Σέντρα του Καραγκούνη, η κεφαλιά του Πετρόπουλου πέρασε άουτ.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στο ΟΑΚΑ

45′ ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα. Σέντρα του Επστάιν από αριστερά, λανθασμένη αντίδραση από τον Βύντρα την οποία εκμεταλεύττηκε ο Στολτίδης, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Σισέ με το που πέτυχε το γκολ έφυγε… σφαίρα προς το πέταλο και έβγαλε την φανέλα. Μέσα από αυτή φορούσε άλλες δύο. Η μία με το σήμα της ΘΥΡΑΣ 13 που την πέταξε στον κόσμο και μια άλλη που μπροστά έγραφε τον αριθμό 50! Όσα και τα γκολ του. Αποθέωση από όλο το γήπεδο.

39′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ πέτυχε το 50ο του τέρμα με την φανέλα των “πρασίνων”. Ατομική ενέργεια του Σισέ, ο Γάλλος έκανε το σουτ με το δεξί και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

35′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σεϊταρίδης στη θέση του Καντέ.

33′ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε έξω απ’ την περιοχή της Κέρκυρας (από πλάγια αριστερά θέση), έκανε το τεχνικό σουτ και η μπάλα πήγε στο αριστερό παραθυράκι του Κωνσταντόπουλου.

30′ Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Σισέ, ο οποίος ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

29′ Κίτρινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο της Κέρκυρας

20′ Σέντρα του Γκουστάβο, ο Στολτίδης έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Τζόρβα.

19′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Επστάιν έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαζνόφ έπιασε τηνκεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας… έσωσε την εστία του.

12′ Γυριστή πάσα του Σισέ στον Χριστοδουλόπουλο. Ο τελευταίος πραγματοποίησε το σουτ από το ύψος της περιοχής. Η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο παίκτη της Κέρκυρας. Οι “πράσινοι” ζήτησαν πέναλτι.

5′ Σέντρα του Σισέ με αποδέκτη τον Κατσουράνη. Ο Έλληνας μέσος προσπάθησε να στρώσει τη μπάλα στον Πετρόπουλο, ωστόσο ο Κωνσταντόπουλος επενέβη και πρόλαβε τον κίνδυνο.

Σέντρα του Βύντρα από δεξιά, η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Επστάιν ξέφυγε με προσποιήσεις από τον Βύντρα, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

1′ Έναρξη του αγώνα

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ιαπωνίας από τον καταστροφικό σεισμό.

Για άλλη μια φορά, μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και απέσυραν το πανό της Σούπερ Λίγκα από το κέντρο του γηπέδου.

Ενα πανό με ευχές στους Ιάπωνες και όσα συνέβησαν εκεί από τον καταστροφικό σεισμό και τις συνέπειές του, ανάρτησαν οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για το διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου: “Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γιατί δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Εκείνο που επιθυμώ και θέλω είναι ο κάθε Παναθηναϊκός να βάλει το συμφέρον της ομάδας πάνω από το ατομικό. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να σταθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό. Πάντοτε η οικογένεια Γιαννακόπουλου βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Να δείξουν και οι άλλοι Παναθηναϊκάρες αν θα βοηθήσουν ή θα την κάνουν κοπάνα”

Οι συνθέσεις:
 

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ.
 
Κερκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Μονιάκης, Βενέτης, Ιωάννου Δ, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Στολτίδης, Ιωάννου Η, Επστάιν, Μαζνόφ.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
 
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε