Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή οι “πράσινοι”, παρουσία του Σισέ και 30.000 οπαδών τους, φιλοξενούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90΄Ευκαιρία για το 4-1. Ο Κουίνσι δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Κατσουράνη έκανε ωραία προσπάθεια αλλά επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση και νικήθηκε από τον Κάρολ.

88΄Ντεμπούτο για τον Σπύρο Φουρλάνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, που παίρνει τη θέση του Ζέκα

85΄Ο Βιτόλο αντί του Σιμάο.

76΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Λέτο ευστοχεί από την άσπρη βούλα και φτάνει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

75΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Μαυρίας ανατρέπεται από τον Γεωργίου μέσα στην περιοχή.

71΄Ο Βάντο αντί του Μπόντορ.

66΄Ο Μαυρίας αντί του Κλέιτον.

64΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κάρλο απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Κλέιτον και ο επερχόμενος Λέτο σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

63΄Ο Λέτο διαμαρτύρεται για χέρι του Μπουλούτ και βλέπει την κίτρινη κάρτα. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τούρκου αλλά δεν υπάρχει πέναλτι.

58΄Ο Κάλατζιτς ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

57΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Ο Καπίνο δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και ανέτρψε τον Παπουλή μέσα στην περιοχή. Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

55΄Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λόπεθ αντί του Σίσιτς.

47΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μετά το κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Κλέιτον από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

46΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Φανταστικό σουτ του Λέτο από το… σπίτι του, πετάγεται στο “γάμα” ο Κάρολο και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο 1-0

41΄Καλό μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα άουτ.

35΄Ευκαιρία για τον ΟΦΗ.  Ο Καμπάνταης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και την βρήκε στην κίνηση ο Παπουλής με αποτέλεσμα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.

14΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Κατσουράνης έκανε την σέντρα, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, ο Κάρολ έδιωξε δύσκολα αλλά η μπάλα έφτασε ξανά στον Πορτογάλο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

8΄Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Εξαιρετικό μακρινό σουτ του Σίσιτς, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καπίνο.

5΄Μετά την πάσα του Κλέιτον ο Ζέκα έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Κάρολ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Θερμό τετ α τετ του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Σωτήρη Νίνη στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι συνθέσεις:

 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον
 
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Μπόντορ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Σίσιτς, Σουμπίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε