Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-1

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Φάμπρι για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των “16” του Κυπέλλου.

Τέλος αγώνα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ανοίγουν διάλογο με την κερκίδα και τον Σο να τα λέει σε έντονο ύφος με τον Καπίνο που προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

90+3΄Μεγάλη τριπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Από το λάθος του Κουίνσι ο Τετέ έκανε το σουτ με τον Καρνέζη να διώχνει δύσκολα, η μπάλα πήγε στον Μαραγκουδάκη που σούταρε ξανά αλλά ο Καρνέζης είπε ξανά “όχι”, ενώ στη συνέχεια ο Κάλαϊτζιτς έστειλε τη μπάλα άουτ.

90΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Από την σέντρα του Σεϊταρίδη ο Λαζαρίδης δεν βρήκε καλά τη μπάλα αλλά στη συνέχεια έδιωξε δύσκολα το σουτ του Φορναρόλι.

86΄Αλλαγή για τον Πλατανιά.
Ο Δέντσας αντί του Μιρτσέτα.

82΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Ναζλίδης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανεβάζει τις ελπίδες του Πλατανιά για πρόκριση.

81΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Πίντο ανέτρεψε καθαρά τον Ναζλίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

80΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Φορναρόλι αντί του Τοτσέ.

74΄Κίτρινη κάρτα στον Ναζλίδη για μαρκάρισμα στον Σο.

69΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Από την πάσα του Σισοκό ο Χουχούμης σέντραρε, ο Μαυρίας έκανε την προβολή αλλά ο Λαζαρίδης εντυπωσιακά απομάκρυνε.

65΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Από την βαθιά μπαλιά του Τριανταφυλλόπουλο ο Ντόε δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Τοτσέ με σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

58΄Κίτρινη κάρτα στον Ντόε.

56΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι στη θέση του Μπαρμπαρούση.

55΄Ευκαιρία για τον Πλατανιά. Μετά το φάουλ του Κάλαϊτζιτς ο Μαραγκουδάκης πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Καρνέζη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

50΄Κίτρινη κάρτα στον Σισοκό για μαρκάρισμα στον Γκονσάλες.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο

39΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σεϊταρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαζαρίδης έδιωξε πάνω στον Τοτσέ ο οποίος σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλόπουλο που από πλάγια θέση σούταρε δίπλα από την εστία.

38΄Διαμαρτυρίες των παικτών του Παναθηναϊκού για πέναλτι καθώς ο Σεϊταρίδης ανατράπηκε ενώ πατούσε την γραμμή της περιοχής, αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ.

29΄Κίτρινη κάρτα στον Μαραγκουδάκη για μαρκάρισμα στον Σεϊταρίδη.

26΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Αγκιλέρα δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνει τη θέση του στον  Γκονσάλες.

16΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Από το κόρνερ του Σεϊταρίδη ο Σο σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Λαζαρίδη στέλντονας τη μπάλα στα δίχτυα.

13΄Ευκαιρία για τον Πλατανιά. Εξαιρετική σέντρα από τον Αργυρόπουλο, αλλά ο Μαραγκουδάκης ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

7΄Τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τώρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας.

Ο Πλατανιάς έχει νικήσει μόνο τον Παναθηναϊκό στα τελευταία 11 παιχνίδια του.

1΄Έναρξη αγώνα.

Απογοητευτική η εικόνα στο Ολυμπιακό Στάδιο καθώς στις εξέδρες βρίσκονται το πολύ 1000 άτομα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Σο, Μπαρμπαρούσης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος

Πλατανιάς Χανίων (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαταιτζιτς, Μιρτσέτα, Ντόε, Τετέ

Αρνήθηκε τη μείωση ο Βύντρα και φεύγει απ’τον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει θέμα Σισέ στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε