Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός–Πανσερραϊκός 2-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο το +3 από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα. Το ματς διακόπηκε προσωρινά στο 6ο λεπτό καθώς έξω από το γήπεδο σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και στυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

86΄Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπίνιο φτάνει με ατομική ενέργεια απέναντι από τον Τζόρβα, όμως το σουτ κοντράρει και φέυγει πάνω από τα δοκάρια.

81΄Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Ανάκογλου στη θέση του Λεοζίνιο.

80΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαυρίας στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

80΄Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Ασλανίδης στη θέση του Μπέλιτς.

77΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Τζόρβα και καταλήγει κόρνερ.

75΄Ευκαιρία για τον Πανσεραϊκό. Ωραία ενέργεια του Μπέλιτς που γύρισε για τον Λεοζίνιο ο οποίος σούταρε άουτ.

73΄Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Γαλανόπουλος στη θέση του Αλβάρες.

69΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Εξαιρετική προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δίνει έτοιμο γκολ στον Σισέ που από κοντά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

67΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ωραία ενέργεια του Σεϊταρίδη απο τα δεξία και σέντρα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του Χριστοδουλόπουλου πέρασε άουτ.

66΄Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Γεωργιάδης βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

58΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος στη θέση του Γκοβού.

56΄Ετυκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά από ωραία προσπάθεια ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε για τον Νίνη, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Παπάζογλου.

50΄Ο Γεωργιάδης μέσα στην περιοχή σουτάρει αλλά ο Τζόρβας είναι και πάλι σε ετοιμότητα.

49΄Μακρινό σουτ του Σισέ, μπλοκάρει ο Ράντμαν.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο στη θέση του Πλεσίς.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ. Αιτία η υπεροχή του Πανσερραϊκού που έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

40΄Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό.Ο Γεωργιάδης γυρίζει στον Σουμπίνιο, προλαβαίνει ο Μπουμσόνγκ με τάκλινγκ και σώζει την ομάδα του.

39΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Πάνω στη γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού μετά την κεφαλιά του Παπάζογλου. Φωνάζουν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πλεσίς.

38΄Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπινιο σούτερε μόνος του από την μεγάλη περιοχή αλλα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

34΄Απειλεί και πάλι ο Πανσερραϊκός με το απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο. Ο Τζόρβας πέφτει στην γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.

33΄Κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο για διαμαρτυρία.

31΄Νέα ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γεωργιάδη ο Νταλέ βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από την εστία του Τζόρβα.

24΄Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Γεωργιάδης μετά από πάσα του Μπέλιτς κάνει το σουτ, ο Τζόρβα πέφτει στη γωνία του διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

16΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπουμσόνγκ πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

9΄Πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Μετά από ωραία προσπάθεια του Σεϊταρίδη ο Γκοβού κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Μετά από 12λεπτη διακοπή το ματς συνεχίζεται από το 6ο λεπτό.

Το ματς θα συνεχιστεί κανονικά καθώς τα πράγματα είναι καλύτερα μετά από 10 λεπτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξω από το Ολυμπιακό Στάδιο έχουν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων. Η χρήση χημικών έχει κάνει δύσκολη την κατάσταση για τους παίκτες και τον κόσμο που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ.

6΄ Οι παίκτες παίρνουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

5΄ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!!! Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο αρχικά να μετακινείται και στη συνέχεια τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το ματς καθώς οι παίκτες κρύβουν τα πρόσωπα τους.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Γκοβού, Σισέ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ, Αμπουμπακάρι

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε