Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΤΕΛΙΚΟ: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ιδιαίτερα φιλόδοξο την φετινή σεζόν Πανιώνιο. Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος αγώνα

3 τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σάμαρης στη θέση του Ρόβα.

88΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

86΄Κίτρινη κάρτα στον Καμπάνταη
για μαρκάρισμα στον Σπυρόπουλο.

85΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Τοτσέ στη θέση του Πετρόπουλου.

82΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χουχούμης στη θέση του Μαυρία.

78΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Από την σέντρα του Σπυρόπουλου ο Τριανταφυλλόπουλος έδιωξε πάνω στον Ντούνη ο οποίος από κοντά νίκησε τον Καρνέζη.

77΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Αραβίδης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Ντούνη αλλά ο Καρνέζης έσωσε την ομάδα του.

74΄Αλλαγή για τον Πανιώνιο.
Ο Καμπάνταης στη θέση του Γουνδουλάκη.

71΄Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική προσπάθεια του Πετρόπουλου και σουτ από πλάγια θέση, έδιωξε δύσκολα ο Γιαννακόπουλος. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Ζέκα που σούταρε με δύναμη αλλά ο Γιαννακόπουλος έσωσε ξανά την ομάδα του.

61΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να απομακρύνει μετά τη σέντρα και ο Κολοβός ανενόχλητος στην περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

60΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Από την βαθιά μπαλιά του Γουνδουλάκη η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη ο οποίος σούταρε δυνατά με τον Καρνέζη να διώχνει δύσκολα.

56΄Κίτρινη κάρτα στον Αυλωνίτη
για μαρκάρισμα στον Πετρόπουλο.

52΄Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο για χέρι.

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μενδρινός στη θέση του Κουλοχέρη.

Ημίχρονο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Στις εξέδρες βρίσκεται και ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ από το μπουθ που έχει παραχωρηθεί για τους φιλοξενούμενους παρακολουθεί το ματς ο Γιάννης Αλαφούζος.

35΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Καρνέζης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Γουνδουλάκη αλλά έστειλε τη μπάλα στον Κολοβό, ο οποίος σε κενή εστία από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

28΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Χριστοδουλόπουλος έστρωσε για τον Βύντρα που με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 35 μέτρα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Πρώτο γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα.

24΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Πετρόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Μαυρία μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

21΄Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Από την εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη ο Αυλωνίτης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρνέζη.

20΄Κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλόπουλο για μαρκάρισμα στον Αραβίδη.

16΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

15΄Ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 68% και έχει επιβάλει τον ρυθμό του.

3΄Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Χριστοδουλόπουλος έστρωσε στον Σισοκό, ο Ιβοριανός έπιασε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Γιαννακόπουλος σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Με 11 Έλληνες στο αρχικό του σχήμα ο Πανιώνιος, με 8 ο Παναθηναϊκός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε