Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θ. Γιαννακόπουλος: Τώρα πάμε για το έκτο – Τσαρτσαρής: Ευχαριστούμε τον κόσμο και περιμένουμε κι άλλους την Κυριακή

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φανερά ανακουφισμένος μετά την πρόκριση της ομάδας στον τελικό όρισε τον στόχο. Ο Φώτσης από τη μεριά του τόνισε τις δυσκολίες που είχε ο αγώνας ενώ ο Τσαρτσαρής στάθηκε στον κόσμο.

Θανάσης Γιαννακόπουλος:  “Ήταν μια μεγάλη επιτυχία! Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ ξέρουν καλά ότι ο ημιτελικός είναι πιο δύσκολος από τον τελικό. Τώρα θα κάνουμε μια προσπάθεια ώστε τα πέντε κύπελλα να γίνουν έξι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να είναι σίγουροι ότι θα τους δώσουμε μεγάλη χαρά

Αντώνης Φώτσης: “Δεν το είχαμε στο τσεπάκι μας. Αυτό φάνηκε στο ότι δεν αρχίσαμε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως στη συνέχεια α παίξαμε καλύτερα και πήραμε τη νίκη. Όλοι είδαμε πόσο δυνατά μπήκε η Σιένα, είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε σκληρότερα το κάναμε και πήραμε τη νίκη. Όλοι έπαιξαν καλά. Ο Καλάθης έκανε πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα.”

Κώστας Τσαρτσαρής: “Στον τελικό δεν πρέπει να εφησυχάσουμε για να έχοπυμε το πάνω χέρι. Είναι ένας τελικός. Ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Ο κόσμος μας έδωσε βροντερό παρόν και μας έδωσε ώθηση. Περιμένουμε κι άλλους την Κυριακή.

Κάναμε μουδιασμένο ξεκίνημα, είμασταν νευρικοί και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Γι’ αυτό ήταν και χαμηλό το σκορ. Οταν βελτιώσαμε επιμέρους στοιχεία όπως τα ριμπάουντ και η κυκλοφορία, κρατήσαμε τη διαφορά.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά. Ο Καλάθης ήταν εξαιρετικός, αλλά πολύ καλοί ήταν και οι Μπατίστ, ο Μήτσος, ο Φώτσης, όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε