Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Θ. Γιαννακόπουλος: Χάρηκα με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και το ξαναλέω – Με πίκρανε ο Σπανούλης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες, μίλησε για τον “αιώνιο” αντίπαλο, τον Σπανούλη αλλά και το πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ που απέτυχε παταγωδώς.

“Προσκύνησε” η Μπάρτσα στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού – Δείτε ΦΩΤΟ από το “πράσινο” γλέντι

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3 ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε…

Για την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα: “Πράγματι ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί πολλοί μας είχαν διαγράψει, μας είχαν βάλει σε μια γωνιά και δεν μας υπολόγιζαν. Έχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους μας σαν οικογένεια, μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ο Ομπράντοβιτς, από εκεί και πέρα είμαστε εμείς, γι αυτό είμαστε αγαπημένοι και ζούμε όμορφα σαν οικογένεια.

Ο Ομπράντοβιτς είναι γνώστης του αντικειμένου, τον σεβόμαστε και τον τιμούμε όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμάει την διοίκηση.”
 
Για τη δήλωση που έκανε μετά το ματς, λέγοντας ότι είναι ευτυχισμένος και για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού: “Πιστεύω ότι είμαι άντρας και φοράω παντελόνια. Πράγματι έκανα τη δήλωση για τον Ολυμπιακό και δεν την παίρνω πίσω. Όταν υπάρχει αντιπαλότητα, υπάρχει και η χαρά, υπάρχει και η λύπη. Αν υπήρχε ο Ολυμπιακός, θα είχαμε καραβάνια φιλάθλων, αστυνομίες, ιστορίες και παρατράγουδα.
Εφόσον πάει μία ομάδα αυτά δεν θα γίνουν και θέλω να πιστεύω ότι θα φέρουμε το Κύπελλο
Αυτό που πιστεύω θέλω να πιστεύω ότι το λένε και οι αντίπαλοί μας.
 
Για την κριτική που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός: Όλο τον χειμώνα έγραφαν “αποκαθήλωση”. Όμως τελικά αποδείξαμε ότι θα πάμε στην Βαρκελώνη.
 
Για τον Σπανούλη: Δεν θα ήθελα να πω κουβέντα γιατί έχει παίξει στον ΠΑΟ, όμως έδωσα 550 χιλιάρικα για να τον φέρω πίσω, τον είχα σαν παιδί μου και με είχε σαν πατέρα του, με πίκρανε όμως που έχει πει ότι δεν έκανε τίποτα ο ΠΑΟ γι’ αυτόν.”
 
Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό  Από τη μία πήραν μετοχές άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια αλλά και ισχυρή γνώμη και έφτασαν να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Δυστυχώς, η πολυμετοχικότητα έβλαψε τον Παναθηναϊκό
 
Θέλω να διαβεβαιώσω πως η οικογένεια 30-35 χρόνια δίνει συνέχεια χρήματα και βοηθάει τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός.
 
Ο Δημήτρης Γόντικας παίζει τον ρόλο του με άριστο τρόπο όμως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, πρέπει όλοι να βοηθήσουν, δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να είναι πεσμένος στην γωνία
 
Όποιος είναι καλός Παναθηναϊκός και προσπαθεί να βοηθήσει, είναι άξιος τιμής. Μέσα σε αυτούς είμαστε κι εμείς και σαν αδέλφια και σαν ολόκληρη την οικογένεια. Αυτή την στιγμή δεν το βλέπω να μπαίνουμε μπροστά, απο κει και πέρα θα δούμε, δεν θέλω να δώσω ελπίδες όμως ανάγκα και θεοί πείθονται. Δεν θέλω να ακούω για μπροστά και πίσω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε