Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θα μείνει στον Άρη ο Κούπερ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των κίτρινων, Γιάννης Κόντης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη στον Sentra FM:

“Και οι δύο πλευρές έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να συνεργαστούν. Αυτό που μένει είναι το οικονομικό, να τα βρουν και εκεί. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε να περιμένουμε λίγες ημέρες. Θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει στον πάγκο του Άρη. Υπήρξε μια συνάντηση χθες με τον κ. Αθανασιάδη. Σε αυτή συζητήσαμε διάφορα θέματα, για τον προγραμματισμό του νέου έτους, παίκτες που θα έρθουν, παίκτες που θα φύγουν.

Έχω αρχή να μην λέω κάτι για έναν παίκτη που θα έρθει ή θα φύγει, πριν ανακοινωθεί. Πρώτα θα συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους και μετά θα το συζητήσω δημόσια. Ο Μήτρογλου είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν. Θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Ομάδα που έχει αγωνιστικές βλέψεις θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν πάρω και την δήλωση του, ότι θέλει να έρθει στον Άρη, χαιρόμαστε από τέτοιους ποδοσφαιριστές να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Θα ενισχυθούμε. Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το value for money. Έχουμε δει καλούς παίκτες, να παίζουν σε μια ομάδα και σε μια άλλη να μην παίζουν. Θα κάνουμε επιλογές που θα μας σταθεροποιήσουν και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε στην Ελλάδα και γιατί όχι και κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε