Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Θα “μιλήσει” το Γ. Καραϊσκάκης; – Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (18.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι διατηρούν το απόλυτο στο γήπεδο τους τη φετινή σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που έφυγε νικήτρια από τον Πειραιά.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Ο Ολυμπιακός έχοντας 11 νίκες στα 11 φετινά ματς που έχει δώσει στο Γ. Καραϊσκάκης θέλει να πετύχει σκορ ασφαλείας ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα.

Ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον παίκτη με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Ο Φουστέρ μπορεί να τα “ακούει” συχνά από την εξάδρα αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έπλεξε το εγκώμιο στο δείπνο με τους δημοσιογράφους.

Εκτός από τον ισπανό θα λείψουν οι Ουρτάδο, Ντουντού, Νέμεθ, ενώ για πρώτη φορά ενσωματώθηκε στην αποστολή ο Γιάννης Μανιάτης.

Πιθανή ενδεκάδα: Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα είναι ικανοποιημένος ακόμη και με την ισοπαλία αφού η ρεβάνς στην Τούμπα του δίνει πλεονέκτημα στην περίπτωση που καταφέρει να φύγει αήττητος από το Γ. Καραϊσκάκης. Βέβαια οι άνθρωποι του δικεφάλου θα μάθουν την Πέμπτη αν θα υποδεχτούν με κόσμο τους ερεθρόλευκους αφού εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τα επεισόδια στον Βόλο.

Στα αγωνιστικά ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βιτόλο, ενώ πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπουσαϊντί ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-X TV ενώ θα υπάρχει LIVE κάλυψη από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε