Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θα παίξουν στον τελικό κυπέλλου Τάτος και Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρόκριση του Ατρομήτου και του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου, δημιούργησε εύλογα ερωτήματα για τη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου που αγωνίζονται ως δανεικοί στην ομάδα του Περιστερίου.

Όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σπανός στο “ΦΩΣ” δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό για μη συμμετοχή των δύο παικτών στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια είτε στο πρωτάθλημα είτε στο κύπελλο.

“Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μην παίξουν, ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Κανονικά θα αγωνιστούν τα παιδιά.

Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ζητήσει να μην παίξουν. Ένας σύλλογος με την δυναμική του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι μικρόψυχο. Βέβαια, είναι και θέμα των ίδιων των παιδιών. Αν δεν αισθάνονται καλά…

Με τον Ανδρέα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, διότι δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό, όμως αν ο Κώστας δεν αισθανθεί καλά και δεν θα ήθελε να παίξει τότε τι να πω. Αντί να σταθείτε όμως στην επιτυχία του Ατρόμητου που πάει για δεύτερη σερί φορά στον τελικό και είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, με ρωτάτε τώρα γι΄αυτά!”

Ματσάρα στην Τρίπολη – Ατρόμητη πρόκριση στον τελικό με Μήτρογλου

(0)ΦΗ – (0)λυμπιακός – Τα “κουλούρια” έστειλαν στον τελικό τους “ερυθρόλευκους”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε