Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Θα πάρουμε έναν νεότερο Ιμπαγάσα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου με τα χαρακτηριστικά του Ιμπαγάσα.

Η κουβέντα Βαλβέρδε – Μαρινάκη έβγαλε ειδήσεις οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τα πλέον επίσημα χείλη. Όπως σας είχε αποκαλύψει το NewsIt οι δύο άντρες συμφώνησαν για την απόκτηση ενός μέσου με τα χαρακτηριστικά Ιμπαγάσα ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι νεότερος από τον Αργεντινό.

Η εύρεση ενός τετοιου παίκτη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να ψάξει.

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον NovaΣπορ FM για:

Την απόφαση για μεταγραφή μέσου: “Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Βαλβέρδε δεν συζήτησαν για πολλές μεταγραφές. Ταυτίστηκαν οι απόψεις ότι έχουμε ικανό ρόστερ, ότι παίζουμε ελκυστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ειδικά στο «Καραϊσκάκη», αλλά επειδή έχουμε κάποια προβλήματα συζητήθηκε να διερευνήσουμε την αγορά ώστε να αποκτήσουμε έναν παραγωγικό χαφ. Έναν αν θέλετε, έναν νεότερο Ιμπαγάσα, που ενδεχομένως να μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Με τη συμβολή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έχει αυτό το ρόλο, θα διερευνήσουμε την αγορά, θα δούμε τις δεκάδες προτάσεις που έχουμε και θα αποφασίσουμε. Υπάρχει περιθώριο, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Ιανουαρίου. Δεν στοχεύουμε βέβαια να κάνουμε μεταγραφή την τελευταία ημέρα, αλλά υπάρχει χρόνος. Αυτή τη στιγμή προέχει να διατηρηθούμε στην κορυφή κερδίζοντας τη Λάρισα, να κερδίσουμε στην Τρίπολη και να προκριθούμε στο Κύπελλο. Στη συνέχεια έχουμε όλο το χρόνο και την ηρεμία να ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά.”

Το αν η προσθήκη θα είναι παίκτης ενδεκάδας: “Κάθε παίκτης που αποκτούμε είναι με την προοπτική να αγωνιστεί στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής θα κρίνει αν μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους παίκτες που είναι βασικοί και είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές.”

Το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών το χειμώνα: “Αυτή τη στιγμή δεν παραχωρείται κανένας παίκτης. Αυτά όμως ισχύουν για τις 14 Δεκεμβρίου, που μιλάμε τώρα. Ελπίζω να μην υπάρξουν διάφορες παράμετροι κι έκτακτα περιστατικά που θα διαφοροποιήσουν την τακτική μας.”

Την κίνηση των εισιτηρίων για τον αγώνα κατά της φτώχειας: “Η προπώληση πήγαινε από την αρχή καλά και δεν είχαμε άγχος. Έχουν απομείνει περίπου 1.000 εισιτήρια. Νομίζω πως και σε μεγαλύτερο γήπεδο να γινόταν το ματς, θα γέμιζε. Εμείς οι Έλληνες μπορεί να υστερούμε σε κάποια πράγματα, αλλά σε τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθάμε πάντα τους συνανθρώπους μας. Ακόμη και στο ΟΑΚΑ να γινόταν ο αγώνας, θα γέμιζε το γήπεδο. Έχουμε πουλήσει γύρω στις 30.000 εισιτήρια και το μόνο που φοβόμαστε είναι μήπως κάποιοι που αγόρασαν εισιτήρια δεν μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο, ειδικά με την απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Όταν κηρύχτηκε πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη, αλλάξαμε το παιχνίδι σε Τρίτη, αλλά τώρα υπάρχει πρόβλημα με τη μετάβαση του κόσμου στο γήπεδο. Κάναμε κάποιες προσπάθειες, μισθώσαμε πούλμαν και συμφωνήσαμε με το ΣΕΦ για να ανοίξει το πάρκινγκ του γηπέδου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε