Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θα προσβάλει την απόφαση της ΕΠΟ ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πρόθεση της ομάδας του Αγρινίου να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της απόφασης που επιτρέπει στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια να αγωνιστούν στο επόμενο πρωτάθλημα, γνωστοποίησε ο Φώτης Κωστούλας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM και εξέφρασε την απογοήτευση του για την απόφαση να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια:

“Αν η απόφαση είναι παράνομη, χωρίς νομικό υπόβαθρο δηλαδή, θα κάνουμε προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Κάθε χρόνο υπάρχει μία προκήρυξη που αφορά τις ομάδες και είναι ξεκάθαρο από τον ΚΑΠ και το νόμο ότι δεν αλλάζει μέσα στην ίδια χρονιά κάτι που έχει συμφωνηθεί από όλες τις ομάδες. Είναι τόσο ξεκάθαρο, που απορώ γιατί το έκανε και πώς κατάφερε να εγκρίνει ένα τέτοιο πράγμα η ΕΠΟ, που είναι θεματοφύλακας. Δεν ζητάμε τίποτε άλλο παρά να εφαρμοστεί ο νόμος, όχι να γίνει κάποια παρατυπία. Εμείς έχουμε έννομο συμφέρον. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είπαμε να κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε