Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με αισιοδοξία και πίστη για το “διπλό” αναχώρησε η αποστολή ου Ολυμπιακού για την Γερμανία, όπου την Τετάρτη (21/12) το βράδυ (21:45) οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο Γκελζενκίχρεν την Σάλκε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Δείτε τι δήλωσε ο Ιμπαγάσα και το πλάνο  νίκης του Ζαρντίμ.

Με ενδεχόμενο “διπλό” στη “Veltins Arena” θα αποκτήσουν προβάδισμα επί της Σάλκε, ενώ με ισοπαλία θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης τους για τους “16” του Champions League, καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την ‘Αρσεναλ.

“Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι”, υποστήριξε αρχικά με δηλώσεις του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, και συνέχισε:

“Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς.

Δεν θα έχουμε άγχος με τη Σάλκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάμε χαλαρά. Πρέπει να πάμε δυνατά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Σε ερώτηση τέλος για το τι έχει αλλάξει από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πριν από δύο μήνες, απάντησε:

“Τώρα προερχόμαστε από νίκη με την Κέρκυρα και η Σάλκε ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο.

Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι η εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Μακάρι να περάσουμε και οι δύο

Ρεχάγκελ: Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί

Καταλήγει σε Μήτρογλου και Σιόβα ο Ζαρντίμ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε