Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θα τα ξαναπούν – Ισόπαλοι σε όλα ΑΕΚ και Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής ΑΕΚ και Ατρόμητος έμειναν στο μηδέν, είχαν από ένα δοκάρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ, αφού και η Ένωση εξασφάλισε μαθηματικά τη συμμετοχή της.

Η Ένωση δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που ήθελε για να καλύψει τη διαφορά της από τον Ατρόμητο αλλά τουλάχιστον εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ, λόγω της ήττας του Αστέρα Τρίπολης.

Οκόσμος περισσότερο ασχολήθηκε, στο πρώτο μέρος, με το υβριστικό πανό κατά του Ντέμη Νικολαϊδη παρά με το αγωνιστικό κομμάτι.

 
Μερίδα οπαδών της Ένωσης σήκωσαν πανό κατά του πρώην προέδρου της ομάδας, η πλειοψηφία τους αποδοκίμασε έντονα ενώ δεν έλειψαν και η ένταση μεταξύ των φιλάθλων. Ο Κουκουλάκης διέκοψε το ματς και το πανό κατέβηκε.
 
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά ο Ατρόμητος ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Ο Μήτρογλου στο 32′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν πέρασε τον Μπουγαϊδη αλλά το αριστερό του σουτ έφυγε άουτ.
 
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Κάρλος στο 41′. Ο Ισπανός μέσος έπιασε το δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι όμως ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 
Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ. Ο Μήτρογλου πάτησε στον Μπρίτο αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.
 
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στο 52′ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κάρλος έκανε τη σέντρα, ο Μανωλάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια στο 71′. Ο Τάτος σούταρε, η μπάλα κόντρα και στην επαναφορά ο Μήτρογλου από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Ο Ατρόμητος διατήρησε τη διαφορά των 3 βαθμών που του δίνει αυτή τη στιγμή ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μανωλάς, Μπουγαΐδης, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Κάρλος (72’ Βάργκας), Λεονάρντο (88’ Λαγός), Κλωναρίδης (83’ Φούντας), Μπέλεκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης (66’ Επστάιν), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Μπάλλας (58’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Τάτος, Μπρίτο (76’ Νάστος), Δημούτσος, Μήτρογλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε