Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Θα το κάνει οπως πέρυσι ο Μέσι; – Το ματς της χρονιάς στο Καμπ Νου

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Αργεντινός την περυισνή χρονιά είχε σκοράρει 4 φορές κόντρα στην Άρσεναλ και είχε οδηγήσει την ομαδα του στο θριαμβευτικό 4-1. Φέτος οι “κανονιέρηδες” θέλουν να υπερασπιστούν το 2-1 του Λονδίνου και να αποκλείσουν την κορυφαία ομάδα του Πλανήτη.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Καμπ Νου όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα.

Οι Καταλανοί βρήκαν το… δάσκαλο τους στο Έμιρεϊτς και παρά το ότι προηγήθηκαν με γκολ του Βίγια τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι.

Το σκορ βέβαια αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από όλους του ποδοσφαιρόφιλους του Πλανήτη.

Ο Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Πικέ, Πουγιόλ κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρατεύσει τον Μπουσκέτς στο κέντρο της άμυνας αφού δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Μιλίτο. Δίπλα στον Ισπανό θα βρεθεί ο Αμπιντάλ που τον τελευταίο καιρό παίζει μονίμως στο κέντρο της άμυνας.

Από την άλλη ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει τους Γουόλκοτ και Σονγκ ενώ ο Φαν Πέρσι ταξίδεψε στην Βαρκελώνη αλλά η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Την ίδια ώρα η Σαχτάρ υποδέχεται την Ρόμα και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη της με 3-2 στην Ιταλία. Οι Ρωμαίοι με τον Μοντέλα στον πάγκο τους θα ψάξουν τη μεγάλη ανατροπή χωρίς τους Κασέτι και Μενέζ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε