Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θα τους βγάλει το λάδι ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τριπλή προπόνηση προανήγγειλε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες της ΑΕΚ, την Πέμπτη, πριν το κρίσιμο ραντεβού που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη για τα μεταγραφικά.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από την χριστουγεννιάτικη άδεια και είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις των Σπάτων αφού το γυμναστήριο, τα αποδυτήρια, η σάουνα και το σπα δόθηκαν την Τετάρτη προς χρήση.
 
Κάπου εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα για τους παίκτες της “Ένωσης” και αρχίζουν τα δυσάρεστα καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ τους ανακοίνωσε τριπλή! προπόνηση για την Πέμπτη. Το αρχικό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 9.30 το πρωί, ακολουθεί δεύτερο πρόγραμμα στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 17.00 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση της ημέρας. Ο Χιμένεθ θα ρίψει το βάρος του στην ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.
 
Μετά την τελευταία προπόνηση αναμένεται να γίνει και το κρίσιμο ραντεβού του Ισπανού τεχνικού με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, από το οποίο θα προκύψει ο τελικός μεταγραφικός σχεδιασμός.
 
*Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν συμμετείχε ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην εθνική Αυστραλίας. Ο Παναγιώτης Λαγός έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου συνέχισε τη φυσιοθεραπεία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε