Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Θέλει Φετφατζίδη ο Άρης!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης είναι έτοιμος να κινηθεί για τον δανεισμό του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι Θεσσαλονικείς “καίγονται”για μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη και σύμφωνα με την “Metrosport” o νεαρός άσος του Ολυμπιακού αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Άρη έχουν κάνει ήδη την κατάλληλη προεργασία. Συγκεκριμένα αυτό έγινε στο πλαίσιο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όταν οι Γρόλλιος, Ζαμπέτας και Κατσιαούνης βρέθηκαν στην Αθήνα, για κάποιες επαφές με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών. Τότε οι ιθύνοντες του Άρη έκαναν μία διερευνητική επαφή για να δουν το κατά πόσο θα ήταν εφικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ο Ολυμπιακός όπως αναφέρεται δεν ήταν αρνητικός.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, το γεγονός πως ο Φετφατζίδης δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ζαρντίμ στην παρούσα φάση, έχει κάνει τους Πειραιώτες να θέλουν να τον δώσουν δανεικό ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε