Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Θέλει Τοτσέ ο Φερέιρα για την επίθεση

Οι “πράσινοι” χρειάζονται ενίσχυση στην γραμμή κρούσης τους, ειδικά μετά και την φυγή του Τζιμπρίλ Σισέ και ο… εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως είναι ο 28χρονος Ισπανός φορ.
Σύμφωνα με την “Spotday”, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Τοτσέ, τον οποίο έχει εντοπίσει από όταν έπαιζε στη Μάλαγα.
 
Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του και προσπαθεί να τον… ψήσει να υπογράψει, ενώ τον έχουν ενημερώσει ότι ο προπονητής της ομάδας τον θέλει πολύ στην Παιανία.
 
Βέβαια το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και δεν έχει παραστάσεις από την Πριμέρα είναι ένα μειονέκτημα, όμως ο Φερέιρα επιμένει πολύ. Ο παίκτης από την πλευρά του έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Παναιθηναϊκού και του προπονητή του, και του έχουν μεταφέρει ότι θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις, ίσως και σήμερα.
 
Ο Τοτσέ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Καρταχένα, με την οποία αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια και σε 74 συμμετοχές είχε σημειώσει 37 γκολ. Πλέον είναι ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχε περάσει από τη Νουμάνθια, τη Χέρκουλες, τη Βαγιαδολίδ και την Αλμπαθέτε και σύμφωνα με δημοσιεύματα πολιορκείται από αρκετούς συλλόγους.
 
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα, όμως σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάει και άλλους υποψήφιους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε