Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θέλει να δώσει το «παρών» ο Πατέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί στο επόμενο κρίσιμο Δ.Σ. του “τριφυλλιού”. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να καλέσουν άμεσα τον Σωτήρη Νίνη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

 Την επιθυμία να δώσει το παρών στο Διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού που θα γίνει μέσα στον Μάιο, σε περίπτωση που βρίσκεται στην Ελλάδα την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί, εξέφρασε ο Νικόλας Πατέρας, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday».

 
«Θέλω να πάω αν είμαι στην Ελλάδα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων». Την ίδια ώρα πάντως παραμένουν στο προσκήνιο σενάρια που τον θέλουν να ψάχνεται για δυναμική επιστροφή στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.
 
Καλούν για ανανέωση τον Νίνη
 
Τα σενάρια που προέκυψαν προσφάτως για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Σωτήρη Νίνη φαίνεται πως θορύβησαντην διοίκηση των «πράσινων» και την ωθούν στο να καλέσει τον παίκτη προκειμένου να ανανεώσει.
 
Το υπάρχον συμβόλαιο του Νίνη λήγει το καλοκαίρι του 2012 και ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να κληθεί σύντομα για να ανανεώσει, υπό το φόβο να… χαθεί το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς κανένα όφελος για τους πράσινους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε