Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ”, λέει ο μάνατζερ του Τσαβαρία

“Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ”, λέει ο μάνατζερ του Τσαβαρία

Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ αποτελεί μετεγγραφικό στόχο της ΑΕΚ και ο μάνατζερ του εξέφρασε πως ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ένωση.

Ο Πάμπλο Τσαβαρία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λανς, αλλά από σήμερα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του σε όποια ομάδα επιθυμεί, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Γαλλικό σύλλογο.

Την ώρα που οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε ότι έχει πρόταση από την Ένωση, υποστήριξε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα να αγωνιστεί αλλά και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal.

“Ναι είναι αλήθεια ότι υπάρχει πρόταση για τον παίκτη από την ΑΕΚ. Ο Τσαβαρία ενδιαφέρεται να έρθει στην ΑΕΚ, του αρέσει η προοπτική της ομάδας”, είπε αρχικά, σε δηλώσεις του στο “sportfm.gr”.

Στην ερώτηση για το πώς κυλάνε οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: “Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και τους εκπροσώπους της. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Λανς ολοκληρώθηκε σήμερα. Η πρόταση είναι σχετικά χαμηλή, αλλά βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει το deal”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε