Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Θέλει να φύγει και ο Κάλα από την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε να έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη μετά την προπόνηση για να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Σήμερα κρίνεται και το μέλλον των Λεονάρντο, Καράμπελα στην “Ένωση”.

Ο Κάλα έδωσε το παρόν στην προπόνηση, ωστόσο δεν γυμνάστηκε και ζήτησε να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας για να συζητήσουν την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην Ισπανία. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μίλησε για λίγο με τον Άρναρ Γκρέταεσον και περιμένει τον Σταύρο Αδαμίδη για να διεκδικήσει την ελευθέρας του.

Εκτιμάται ότι ο Κάλα θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις των Καράμπελα και Λεονάρντο. Η συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη θα γίνει εντός της ημέρας και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές χθες το απόγευμα κατέθεσαν προσφυγές κατά της Ένωσης με τις οποίες ζητούν την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται αλλά και την ελευθερία τους. 

Πάντως, μετά το μεταμεσονύχτιο ραντεβού που είχε ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο με τον Αδαμίδη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξέφρασε την βεβαιότητα πως τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Καράμπελας θα μείνουν στην ομάδα.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Σταύρος Αδαμίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 25/01, στη μία το μεσημέρι, στα Σπάτα για να μιλήσει για όλα τα “καυτά” ζητήματα στην ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε