Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Θέλει να μείνει Ισπανία ο Αγκουέρο

Θέλει να μείνει Ισπανία ο Αγκουέρο
Ο Αργεντινός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τονίζοντας με… νόημα προς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα πως ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε Ισπανική ομάδα.
“Θα μου άρεσε να μείνω στη Liga”, τόνισε στις δηλώσεις του στο αργεντίνικο μέσο “Tyc Sports”, για να συνεχίσει: “Το αγγλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα μου αρέσουν, όμως προτιμώ το ισπανικό επειδή βρίσκομαι εδώ πέντε χρόνια”.
 
Οι παραπάνω δηλώσεις φαντάζουν σαν… κάλεσμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο, μιας και η “βασίλισσα” είναι μεταξύ των ενδιαφερομένων για να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να βάλει και άλλες ομάδες στο… κόλπο.
 
“Αφήνω ανοιχτή την πόρτα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οι οπαδοί και ο σύλλογός μου πρέπει να με καταλάβουν. Είπα ξεκάθαρα στην ομάδα μου ότι σκοπεύω να διαπραγματευτώ με οποιονδήποτε, χωρίς κανέναν περιορισμό”.
 
Tην ίδια ώρα υπάρχει το δημοσίευμα της καταλανικής “Sport” που αναφέρει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, κάτι που δίνει… τροφή για σχόλια περι πιθανής του μετακίνησης του Αγκουέρο στη “Μπάρτσα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε