Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ ο Μπουγαϊδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρά τα σενάρια που θέλουν την Έβερτον να τον παρακολουθεί και να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του, ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Ενώ πολλοί παίκτες της Ένωσης έχουν ήδη αποχωρήσει, ο Μπουγαϊδης με δηλώσεις του από το Τσέστερ που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να παλέψει να καθιερωθεί.

Μαυρουδή, αισθάνεσαι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ;

«Γιατί να αισθάνομαι έτσι»;

Διότι ακούγονται τόσα και τόσα για την επικείμενη μεταγραφή σου στην Έβερτον…

«Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ομάδα. Βρίσκομαι στην προετοιμασία της ΑΕΚ, το μυαλό μου και το σώμα μου είναι εδώ, δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητάμε κάτι άλλο».

Δεν σε απασχολεί το ότι η Έβερτον σε παρακολουθεί;

«Είναι χαρά μου αυτό. Το να με παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού είναι κάτι που ασφαλώς δεν με αφήνει αδιάφορο. Αλλά όσο είμαι εδώ, θα δίνω όλο τον εαυτό μου και θα προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορώ».

Πως αντιμετωπίζεις τη μετάβαση από δύσκολη σεζόν σε μία που κατά τα φαινόμενα θα είσαι βασικός και αναντικατάστατος;

«Αν αυτό ισχύει, τότε είναι τιμή μου. Είναι πολύ σπουδαίο για κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Είχα μία δύσκολη σεζόν αλλά οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας με βοήθησαν να επιστρέψω δυνατός. Είμαι καλά και πλέον νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω αυτό που πρέπει».

Θα προτιμούσες μία σεζόν βασικός στην ΑΕΚ ή μια μεταβατική χρονιά σε μία ομάδα όπως η Έβερτον όπου λογικά θα έπρεπε να κάνεις κάποια υπομονή πριν παίξεις;

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είναι καλύτερο, δεν ξέρω αν θα έπρεπε να έχω κάποια προτίμηση. Σίγουρα αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει, ειδικά τώρα που είμαι 19, είναι το να παίζω ώστε να μπορώ να έχω παραστάσεις και βελτίωση. Αυτό είναι που θέλω να κάνω διότι αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα έχω επαφές με τη μπάλα. Από την άλλη μπορεί και στην ομάδα που ενδεχομένως πάω να είμαι βασικός, γιατί όχι. Πραγματικά δεν μπορώ να κάνω μιλήσω υποθετικά για το τι θα ήταν καλύτερο για μένα».

“Κεραυνοί” από Μαύρο: Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το!

Αποχωρεί μέχρι νεωτέρας από την ΑΕΚ ο Κωστής

H ΠΑΕ απάντησε στον Μαύρο:Η ΑΕΚ μας χρειάζεται όλους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε