Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θέλουμε και το κύπελλο”

Ο Σωτήρης Νίνης βραβεύτηκε για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή
Ο Σωτήρης Νίνης βραβεύτηκε για το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Λουκάς Βύντρα και Σωτήρης Νίνης, στο περιθώριο της βράβευσης τους για την 29η αγωνιστική, μίλησαν για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο διεθνής αμυντικός ψηφίστηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής και ο Σωτήρης Νίνης βραβεύτηκε για το ωραιότερο γκολ.

Ο νεαρός μέσος τόνισε για τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Άρη:

“Δεν επαναπαυόμαστε. Η χρονιά τελειώνει στις 24/04 που παίζουμε τον τελικό με τον Άρη και θέλουμε τη νίκη για να κλείσει ιδανικά, με το νταμπλ. Δεν θα είναι εύκολος ο τελικός. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εμείς είμαστε και καλύτεροι σαν ομάδα, αλλά έχουμε και καλύτερο υλικό και δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Θα μπούμε μέσα να κερδίσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο.”

Ο Λουκάς Βύντρα από την πλευρά του αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά:

“Από την αρχή της σεζόν ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Το κατακτήσαμε μία αγωνιστική πριν το φινάλε και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Όμως η σεζόν δεν τελείωσε εδώ, έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που πρέπει να πάρουμε για να κλείσει θετικά η χρονιά. Είχαμε καλή ψυχολογία, καρδιά, θέληση και κυρίως ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το πήραμε δίκαια. Όταν πάει καλά η ομάδα, πάω και εγώ καλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο ένας παίκτης βοηθάει τον άλλον και όλοι δουλεύουμε το καλό της ομάδας.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε