Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θέλουμε να μείνει ο Μπλάνκο αλλά...

Θέλουμε να μείνει ο Μπλάνκο αλλά...
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο πρέπει να κάνει υπομονή για την ανανέωση του συμβολαίου του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.02.2010 | 18:10
Πρώτη δημοσίευση: 22.02.2010 | 18:10

Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Νίκος Θανόπουλος συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του παίκτη και του μετέφεραν την πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου αλλά όχι τώρα.

Λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων οι δύο άντρες δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να προχωρήσουν σε κάποια συγκεκριμένη πρόταση και γι΄αυτό μετέφεραν απλώς την πρόθεση τους για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του παίκτη.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει πριν από την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου. Ο Μπλάνκο είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκεια του από την καθυστέρηση της υπόθεσης. 

Ο Αργεντινός μπορεί να μην ικανοποιήθηκε πλήρως αλλά σίγουρα η διάθεση του εν δυνάμει προέδρου της ΑΕΚ είναι μία σημαντική αρχή για να επιλυθεί το ζήτημα.

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε επισκεφτεί νωρίτερα τους Θρακομακεδόνες, μίλησε με το προπονητικό τιμ και με κάποιους παίκτες, ενώ επιθεώρησαν μαζί με τον διευθύνοντα σύμβολο της Μεσογαία ΑΕ τις εγκαταστάσεις, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών για την κατασκευή του ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου.  


   Διαδώστε αυτό το άρθρο