Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θέλουν κι άλλα κι άλλα κι άλλα… – «Εξαφανίστηκαν» τα επιπλέον εισιτήρια και η ΑΕΚ ζητάει ακόμη περισσότερα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νέο αίτημα της Ένωσης για… μαγικά χαρτάκια του τελικού, μετά την εξαφάνιση των 2.500 επιπλέον εισιτηρίων την Τετάρτη. Την απάντηση της Αστυνομίας θα περιμένει ο “δικέφαλος”. Ο Χιμένεθ έδειξε να μην έχει καταλήξει στους παίκτες που θα αγωνιστούν κόντρα στον Ατρόμητο. Προχωράει… το σχέδιο των “Suporters”.
Υπό καταρρακτώδη βροχή, οι φίλοι της ΑΕΚ “εξαφάνισαν” και τα 2.500 επιπλέον εισιτήρια την Τετάρτη, για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ωστόσο η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη και η διοίκηση της Ένωσης -με επίσημο αίτημά- ζήτησε ακόμα περισσότερα από την ΕΠΟ!
 
Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς θα πρέπει να τυπωθούν και να σφραγιστούν εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ, ενώ θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» η Αστυνομία, προκειμένου να ανοίξει μία από τις θύρες που προβλέπονται να μείνουν κλειστές, για λόγους ασφαλείας (κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο). Η απάντηση στο αίτημα της ΑΕΚ θα δοθεί την Πέμπτη.
 
Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της Ένωσης για τον τελικό με τους Περιστεριώτες συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη στα Σπάτα.
 
Εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε ο Γρηγόρης Μάκος λόγω γαστρεντερίτιδας, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
 
Εκτός του διεθνούς χαφ οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, με τον Χιμένεθ να προχωρά σε αρκετές αλλαγές αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Μένοντας σταθερός στο 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή ο Ισπανός χρησιμοποίησε στη βασική ενδεκάδα τους Σάχα, Δέλλα, Ματέος, Γεωργέα, Καράμπελα, Ντιόπ, Καφέ, Λαγό, Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Μπαχά.
 
Στην συνέχεια αντικατέστησε τον Ντιόπ με τον Μίτσελ, χρησιμοποιώντας τον Καφέ σε ρόλο «κόφτη», τον Ματέος με τον Μανωλά και έπειτα τον Δέλλα με τον Ματέος, ενώ πέρασε και στη θέση του Μπαχά τον Μπλάνκο. Η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης στις 10.30.
 
Προχωράει το σχέδιο των “Suporters”
 
Στην τελική του φάση βρίσκεται το σχέδιο που ετοιμάζουν τα μέλη των “Supporters”, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να δημιουργηθεί μία εταιρία λαϊκής βάσης, που θα παίξει ρόλο στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ.
 
Η ανώνυμη εταιρία συστήνεται γιατί σε αυτή θα παραχωρηθεί ποσοστό των μετοχών της Ένωσης, από το μετοχικό κομμάτι που αυτή τη στιγμή ελέγχει ο Πέτρος Παππάς και που αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών μετοχών της ΠΑΕ.
 
Δεν αποκλείεται μάλιστα η ενεργοποίηση του συνδέσμου να αποτελέσει και το πρώτο βήμα για τη συνολική συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ (πλάνο της δημιουργίας της ΑΕΚ λαϊκής βάσης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε